Cumhuriyet Halk Partisi’nin yedinci Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı  Yılmaz Büyükerşeni evinde ziyaret etti.

65C77Def79236639 W1200Xh800

Eskişehir'de iki büyük mahallede elektrik kesintisi Eskişehir'de iki büyük mahallede elektrik kesintisi

Teşekkür etti

Yılmaz Büyükerşen'i evinde ziyaret eden Kılıçdaroğlu, Büyükerşen'e hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Ziyaret basına kapalı gerçekleşti. 

Kılıçdaroğlu'ndan övgü dolu paylaşım 

Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi. "Eşim Selvi Hanımla birlikte, bir kenti adeta vahaya dönüştüren; Eskişehir’i Türkiye’nin gözbebeği haline getiren sosyal demokrat belediyeciliğin medarı iftiharı, bilim ve siyaset insanı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i evinde ziyaret ederek; kendisini adadığı Eskişehir’e, partimize ve ülkemize yaptığı değerli çalışmalarından dolayı şükranlarımızı sunduk.  Bizleri büyük bir misafirperverlikle ağırlayan Büyükerşen ailesinin değerli bireylerine teşekkür ediyoruz. Sayın Yılmaz Büyükerşen’in değerli çalışmaları ve tecrübeleri bizlere rehber olmaya, aydınlık yüzü ülkemizi daima aydınlatmaya devam edecektir"
 

Kaynak: Haber Merkezi