Tekirdağ Haberleri

tekirdağ haberleri ve güncel tekirdağ gelişmeleri, tekirdağ ile ilgili tüm video, tekirdağ fotoğrafları ve tekirdağ haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Asayiş

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Asayiş

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin tarlaya uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi...

Asayiş

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde çiftlikte çıkan yangında 15 bin balya saman yandı.

Asayiş

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde başlayan anız yangınına müdahale çalışması başlatıldı.

Asayiş

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yoldan çıkan kamyonet devrildi. Sürücü, kazayı emniyet kemeri sayesinde burnu bile kanamadan atlattı.

Asayiş

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde çıkan ot ve çalılık yangını nedeniyle trafik olumsuz etkilenirken, yangın söndürülene kadar yol geçişe kapatıldı.

Asayiş

Tekirdağ Çorlu’da yoldan çıkan otomobilin tarlaya devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1’i çocuk 3 kişi yaralandı.

Yurttan

Tekirdağ’da şehri süsleyen ve görenleri kendine hayran bırakan ayçiçeği tarlaları, vatandaşların ilgi odağı oluyor.

Asayiş

Tekirdağ Kapaklı’da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs gözaltına alındı.

Asayiş

Tekirdağ’da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda binlerce paket kaçak tütün ve sahte bandrollü makaron ele geçirildi.

Asayiş

Tekirdağ’da hasadı devam eden tarlada çıkan yangın sonucu buğdaylar küle döndü.

Asayiş

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde yan yana iki parça yaklaşık 25 dönüm biçilmemiş arpa ve buğday tarlası yanarak küle döndü.

Yurttan

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir site içerisinde görülen yılan paniğe yol açtı.

Asayiş

Tekirdağ Çorlu’da ehliyetsiz sürücünün kullandığı hafif ticari araç ile zabıta aracının çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Asayiş

Tekirdağ’da jandarma ekiplerince il genelinde yapılan çalışmalarda uyuşturucu ve silah ele geçirilerek 10 şüpheli yakalandı.

Asayiş

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yayaya çarpıp devrilen motosikletin sürücüsü ve yaya yaralandı.

Asayiş

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde işçileri taşıyan servis minibüsü ile panelvan aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi...

Asayiş

Tekirdağ'da feci bir trafik kazası meydana geldi. 3 kişi hayatını kaybetti, 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Asayiş

Tekirdağ Kapaklı’da bulunan bir bağ evinden 2 tonluk su deposu çalan 3 şahıstan 2’si polis ekipleri tarafından yakalandı.

Asayiş

Tekirdağ’da jandarma ekipleri, bir eve düzenledikleri operasyonda iklimlendirme yöntemiyle oluşturulan kenevir serasıyla karşılaştı.

Asayiş

Tekirdağ’da jandarma ekiplerinin Kapaklı ilçesinde bir bağ evine düzenlediği operasyonda ahırda kaçak kazı yapan bir kişi yakalandı.

Asayiş

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde kırmızı ışıktaki otomobile çarptıktan sonra ışık direğine çarpıp yolun kenarına takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı.

Asayiş

Tekirdağ Kapaklı’da henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptı.

Asayiş

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde kaçak sigaraya yönelik düzenlenen operasyonda bir binlerce makaron ve tütün ele geçirildi.

Asayiş

Tekirdağ’da kamu düzeninin sağlanması amacıyla düzenlenen geniş çaplı operasyonda yakalanan 121 kişiden 50 kişi tutuklandı.

Asayiş

Tekirdağ’ın Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde yarım ton kaçak tütün, binlerce makaron ve sahte içki ele geçirildi.

Asayiş

Tekirdağ’da polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı.

Yurttan

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde üniversite öğrencileri İsrail’in saldırısı altındaki Gazze için çadırlı eylem başlattı.

Asayiş

Tekirdağ’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Yurttan

Tekirdağ’da onlarca bisiklet sever, bağımlılıklar çerçevesinde 11. Yeşilay Bisiklet Turu’nda buluşarak şehirde 8 kilometre bisiklet sürdü.