Sokak Haberleri

sokak haberleri ve güncel sokak gelişmeleri, sokak ile ilgili tüm video, sokak fotoğrafları ve sokak haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Dünya

İsrail'in bağımsızlığını ilan ettiği Nekbe Günü'nün (Büyük Felaket) 76'ncı yıl dönümünde Batı Şeria’daki Filistinliler sokaklara döküldü.

Yurttan

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde bayram sonrası yoğun temizlik çalışmaları yapıldı.

Yurttan

Tekirdağ Çorlu’da bir kişi sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı.

Asayiş

Eskişehir’de bir sokak üzerinde araçları gece vakti çizen ve her birine ortalama 60 bin liralık maddi hasar veren şahıs, vatandaşları...

Dünya

Yunanistan’da çiftçiler, traktörleri ile başkent Atina’da protesto düzenledi. Yunanistan’da çiftçilerin protestoları devam ediyor.

Yurttan

Adana’nın Karataş ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan dolu nedeniyle her taraf beyaza büründü.

Yurttan

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Dünya

Senegal’de 25 Şubat'taki cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ertelenmesini protesto etmek amacıyla sokağa inen göstericilere polis müdahale etti.

Ekonomi

Emekli maaşlarının 10 bin TL olmasıyla birlikte emekliler tepkili olduklarını belirttiler.

Çevre

Eskişehir’de bazı araçların, otopark yerine insanların yürümesi için yapılan kaldırımlara park edilince vatandaşların tepkisini topladı.

Yaşam-Magazin

Eskişehir’de klasik bir yılbaşı kutlaması yapmak istemeyen sokak müzisyenleri, kent merkezindeki kalabalığa müzik ziyareti vererek, vatandaşların içini ısıttı.

Çevre

Eskişehir’deki kimliği bilinmeyen bir sanatçı tarafından duvara yapılan grafiti, güzel bir görüntü meydana getirirken, yoldan geçen vatandaşların da ilgisini çekti.

Çevre

Sümer Mahallesi Yörükoğlu Sokak çözüm bekliyor.

Çevre

Eskişehir’de mülk sahibi bir vatandaş, yıllardır kullanımda olan sokağı kendi arsasından geçtiğini iddia ederek tahta bariyerlerle çevreleyip çıkmaz yol haline...

Yurttan

Fatih Aksaray’da iki kişi sokak ortasında gardını alarak birbirlerine vurdu.

Gündem

Sokaklarda aileleri tarafından dilendirilen çocuklar artık devlet koruması altına alınacak. Dilendirildiği tespit edilen çocuklar, Çocuk İl Kabul Merkezi’ne teslim edilecek....