Asistspor kritik maçta Asistspor kritik maçta

Eskişehir Voleybolunun öncü  kulüplerinden Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü, bu sezonda alt yapısından yetiştirdiği oyuncularla önemli başarılar elde etmeye devam ediyor. A takım düzeyinde Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde play-off kovalayan Tepebaşı Gençlik,  özellikle  altyapı da elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. 

ÜST ÜSTE REKORLAR 

Son olarak Kulüplü Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliğinde üst üste 7. Şampiyonluğuna ulaşan  Antrenörler  Özkan Çimenli ve Fatma Çameli’nin çalıştırdığı ekip,  bu başarısını  Okul-Kulüp İş birliğine de yansıttı. Özel Şehir Okulları ile iş birliğine giderek  hem oyuncuların burslu okumasını sağlayan kulüp , hem de  katıldığı  Liseli Genç Kızlar Voleybol   İl Birinciliğinde bu yılda birinciliği  kimseye kaptırmadı ve toplamda 8. Şampiyonluğunu elde ederek kırılması güç bir rekora da imza attı. 

ÖZVERİLİ ÇALIŞMA 

 Bu başarıyı özverili bir şekilde çalışmaya bağlayan  antrenör Fatma Çimenli, kısıtlı imkanlara rağmen  Eskişehir Voleyboluna en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını dile getirdi. Öte yandan   Şehir Koleji Sultanları, 4-7 Aralık’ta Eskişehir’in ev sahipliğinde yapılacak olan Okul Sporları Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası grup eleme müsabakalarında ev sahibi olarak başarı arayacak.  Tepebaşı Gençlik ise Nisan ayı içerisinde grup eleme maçlarına çıkacak. (Spor Servisi)
 

Editör: Sakarya Gazetesi