Saldırı Haberleri

saldırı haberleri ve güncel saldırı gelişmeleri, saldırı ile ilgili tüm video, saldırı fotoğrafları ve saldırı haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 39 bin 6’ya, yaralıların sayısı ise 89 bin 818’e yükseldi.

Yurttan

Bitlis’te bulunan Nemrut Krater Gölü'nü ziyaret giden bir araç sürücüsü ayı saldırısından kıl payı kurtuldu.

Dünya

İsrail'in başkenti Tel Aviv'e insansız hava aracı (İHA) ile gerçekleştirilen saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Saldırıyı Yemen’deki...

Dünya

Ukrayna’nın sınırdaki Rusya bölgelerine düzenlediği dron saldırılarında 6 kişi yaralandı.

Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 38 bin 664’e, yaralıların sayısı ise 89 bin 97’ye yükseldi.

Dünya

Somali’de bir restoranın önünde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 5 kişi öldü, 20 kişi ise yaralandı.

Dünya

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana yoğun saldırılar düzenlediği Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 38 bin 584’e, yaralı sayısı 88 bin...

Dünya

İsrail ordusunun güvenli bölge olarak ilan ettiği El Mevasi'ye gerçekleştirdiği hava saldırısında 71 kişi hayatını kaybetti, 289 kişi yaralandı.

Dünya

Rus ordusunun dün Ukrayna genelini hedef aldığı saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 42'ye yükseldi.

Asayiş

Ağrı’nın Taşlıçay ilçesine bağlı İkiyamaç köyünde kurt saldırısına uğrayan koyun sürüsünden 9 koyun telef oldu, 2 koyun ise kayboldu.

Dünya

Rusya'ya bağlı Dağıstan'da bir sinagog, iki kilise ve bir polis kontrol noktasına düzenlenen saldırılarda can kaybı 15'e yükseldi.

Dünya

Rusya’ya bağlı Dağıstan’da bir sinagog ve kiliseye düzenlenen saldırının ardından düzenlenen operasyonda 5 saldırgan etkisiz hale getirildi.

Çevre

Eskişehir'de Milli Kaleci Rasim Kara ismine yapılan parkta ağaçların kırılması tepkilere neden oldu.

Dünya

Ukrayna’nın Rusya’nın Krasnodar bölgesine düzenlediği İHA saldırısında 1 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Dünya

Rusya'nın Tambov kentinde ve Adigey Özerk Cumhuriyeti'nde iki petrol rafinerisine dron saldırısı düzenlendi. Saldırı sonrası rafinerilerde yangın çıktı.

Yurttan

Çorum’da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, park halindeki kamyona ateş açarak kaçtı. Saldırı sırasında araçta bulunan kamyon sürücüsü, yara...

Dünya

İngiltere'de çevreci grup "Just Stop Oil" aktivistleri, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde bulunan ünlü Stonehenge anıtına turuncu toz boya püskürttü.

Dünya

Hindistan’da silahlı saldırı düzenlenen bir otobüsün vadiye yuvarlanması sonucu 10 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.

Dünya

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Nuseyrat Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 274’e, yaralı sayısının ise 698’e yükseldiğini açıkladı.

Dünya

Sudan’da paramiliter güç Hızlı Destek Kuvvetlerinin (RSF) bir köye gerçekleştirdiği saldırılarda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 180 kişi hayatını...

Yurttan

Başakşehir’de bulunan Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi yaralandı. Polis ekiplerinin şüphelileri arama çalışmaları devam...

Asayiş

Anadolu Üniversitesi'nde akşam saatlerinde bıçaklı saldırı meydana geldi. Olaya ilişkin bir kişi gözaltına alındı.

Dünya

Nijerya’nın Plateau eyaletindeki yerleşim bölgesine düzenlenen silahlı saldırıda en az 42 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi.

Asayiş

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesindeki bir özel lisede yaşanan olayda, okul müdürü İbrahim Oktugan'a silahla saldıran ve ağır yaralayan bir öğrenci, polis...

Dünya

Çin’in Yunan eyaletindeki bir hastanede meydana gelen bıçaklı saldırıda en az 2 kişi öldü, 23 kişi de yaralandı.

Dünya

İsrail, 1.5 milyon Filistinlinin sığındığı Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinin doğusundaki 100 bin kişiye verdiği tahliye emrinin ardından saldırılarına başladı.

Dünya

İran’ın Sistan ve Belucistan eyaletinde güvenlik güçleri tarafından bir araca SİHA ile düzenlenen saldırıda, terörist oldukları belirtilen 2 kişinin hayatını...

Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi’ne son 24 saatte gerçekleştirdiği saldırılarda 79 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı 34 bin 262’ye yükseldi.

Dünya

Rusya’ya bağlı Karaçay-Çerkes Özerk Cumhuriyeti’nde gece devriyesindeki bir polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda, 3 polisten 2’si hayatını kaybetti.

Spor

Eskişehirspor U19 takımı, şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor karşısında 89’da yediği gole 90+4’te karşılık verince rakip takımın çirkin saldırısına uğradı.