Saldırı Haberleri

saldırı haberleri ve güncel saldırı gelişmeleri, saldırı ile ilgili tüm video, saldırı fotoğrafları ve saldırı haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Dünya

İran’ın Sistan ve Belucistan eyaletinde güvenlik güçleri tarafından bir araca SİHA ile düzenlenen saldırıda, terörist oldukları belirtilen 2 kişinin hayatını...

Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi’ne son 24 saatte gerçekleştirdiği saldırılarda 79 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı 34 bin 262’ye yükseldi.

Dünya

Rusya’ya bağlı Karaçay-Çerkes Özerk Cumhuriyeti’nde gece devriyesindeki bir polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda, 3 polisten 2’si hayatını kaybetti.

Spor

Eskişehirspor U19 takımı, şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor karşısında 89’da yediği gole 90+4’te karşılık verince rakip takımın çirkin saldırısına uğradı.

Ekonomi

Ortadoğu'da yaşanan yeni bir saldırı haberiyle dünya uyandı. Gece boyunca İsrail'in İran'a yönelik füze saldırısına dair haberler piyasalarda tansiyonu yükseltti.

Dünya

İsrail, İran'a yönelik bir karşı saldırı düzenledi. İsrail'in İHA'lar ile İran'a saldırdığı bildirildi.

Yurttan

Beyoğlu'nda, kimliği belirlenemeyen bir ya da birkaç kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayda yaralananlar olduğu bildirilirken, bölgeye polis ve sağlık...

Asayiş

Avusturalya’nın Sydney kentinde bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen bıçaklı saldırıdda 5 kişinin öldüğü açıklandı.

Yurttan

Avcılar’da üst araması yapılmak istenen şahıs tabancayla ateş ederek bir polisi yaraladı. 8 suçtan kaydı olan şüpheli ile yanında bulunan...

Dünya

Rusya’nın Moskova bölgesinde konser salonuna gerçekleştirilen ter*r saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 140’a yükseldi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor taraftarının, Alaplı dönüşü otobüsü durdurarak futbolculara saldırdığı iddia edildi.

Dünya

Rus ordusu, Ukrayna’nın en büyük hidroelektrik santrali Dnipro HES dahil olmak üzere ülkenin enerji endüstrisine ve yerleşim yerlerine geniş çaplı...

Yurttan

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde iş yeri sahibinin oğlu Ü.T. tarafından tabanca ile ayağından vurulan Selçuk Y.'nin ifadesi ortaya çıktı.

Dünya

İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 93 Filistinlinin hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı...

Yurttan

Mardin’de Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Artuklu Belediye Başkan Adayı Mehmet Tatlıdede’nin seçim arabasına taşlı saldırı düzenlendi.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna tarafından gerçekleştirilen dronlu saldırıların engellendiğini ve Ukrayna'nın 35 dronunun imha edildiğini açıkladı.

Dünya

Rusya’nın Ukrayna’nın güneyindeki Kryvyi Rih kentine düzenlediği saldırıda 4 kişi, Donetsk bölgesine düzenlediği saldırıda ise 2 kişi hayatını kaybetti.

Yurttan

Kadıköy ilçesinde bir ticari taksiciye bıçakla saldıran 3 çocuk yakalandı. Yaşları 18'den küçük olan ve daha önce çeşitli suçlardan kayıtları...

Dünya

Ukrayna’daki ekonomik ve sosyal hasarın boyutları artmaya devam ederken ülkenin yeniden inşası için 500 milyar dolara yakın bir bütçe gerekiyor.

Dünya

Arnavutluk’ta Arnavutluk’ta eski Başbakan ve ana muhalefetteki Demokratik Parti lideri Sali Berisha’nın ev hapsine tutulmasını protesto eden muhalefet destekçileri başkent...

Dünya

İsrail’in saldırılarının aralıksız devam ettiği Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 28 bin 985’e, yaralananların sayısı ise 68 bin 883’e yükseldi.

Dünya

Rus ordusunun Ukrayna'nın Donetsk bölgesine gerçekleştirdiği füzeli saldırı sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

Yurttan

Olay, 10 Şubat günü saat 00.50 sıralarında ilçeye bağlı Ferahlı Mahallesi 3513 Sokak’ta meydana geldi.

Dünya

Irak İslami Direnişi, Irak ve Suriye’deki ABD liderliğindeki koalisyon güçlerine ait üslere saldırı düzenlendiğini duyurdu.

Dünya

Rusya ordusunun Ukrayna’nın başkenti Kiev’e, Harkov’a ve Pavlograd’a yönelik saldırılarında 5 kişi hayatını kaybetti, 42 kişi yaralandı.

Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik 100 gündür devam eden saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 23 bin 968’e, yaralıların sayısı ise 60...

Dünya

Rusya’nın Ukrayna’nın doğusundaki Harkov kentinde bir otele S-300 füzeleriyle düzenlediği saldırıda 11 kişi yaralandı.

Yurttan

Bursa’nın Gemlik ilçesinde durak harici durmayan şoför, yaşı küçük yolcu tarafından bıçaklandı.

Dünya

Lee Jae-myung, Busan kentindeki bir inşaat alanına gerçekleştirdiği ziyarette gazetecilerin sorularını cevapladığı sırada boynundan bıçaklandı.

Dünya

Irak’ın kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Erbil kentinde yer alan ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin bulunduğu üsse silahlı insansız hava...