Puan Haberleri

puan haberleri ve güncel puan gelişmeleri, puan ile ilgili tüm video, puan fotoğrafları ve puan haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Eskişehirspor

Sezona iyi başlamasına rağmen, ligin ikinci yarısı ile birlikte şampiyonluk yarışına havlu atan Eskişehirspor, en çok puanı iç sahada topladı.

Spor

Elit U19 B Ligi’nde mücadele eden Eskişehirspor, bugün Bursa deplasmanında puan avına çıkacak.

Eskişehirspor

Bölgesel Amatör Lig’de son haftalarda yaptığı puan kayıpları sonrası, zirvenin 5 puan gerisine düşen Eskişehirspor, önünde kalan 4 maçta 12...

Spor

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta, lige tutunma mücadelesi veren Yunusemrespor, zorlu Başkent deplasmanından puansız döndü.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un önünde oynayacağı 7 final maçında puan kaybetme lüksü kalmadı.

Spor

KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Peyman Spor Kulübü, zorlu Adana deplasmanından puanlarla döndü.

Spor

Kadınlar Futbol 3. Lig 13. Grupta liderlik koltuğunda oturan temsilcimiz Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, rakipleriyle puan farkını açıyor.

Spor

Bölgesel Amatör Lig’de, alt sıralardan kurtulma çabası içindeki Eskişehir Demirspor, yarın Bolu deplasmanında puanlar arayacak.

Eskişehirspor

Lig’den çekilen Kozlu Belediyespor önünde hükmen üç puanı hanesine yazdıran Kırmızı Şimşekler, buna karşılık rakiplerinin de kazanmasıyla puan farkı açılamadı.

Spor

Kadınlar Futbol 2. Lig A Grubu’nda mücadele eden Eskişehirspor, evinde ağırladığı Çanakkale Dardanelspor karşısından puansız ayrıldı.

Spor

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta sıkıntılı günler geçiren  temsilcilerimiz  Eskişehir Demirspor ve Yunusemrespor yarın deplasmanda puanlar  arayacaklar.

Spor

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta istediği sonuçları almakta zorlanan temsilcilerimiz Eskişehir Demirspor ile Yunusemrespor, bu hafta Başkent deplasmanında oynadıkları maçlardan...

Spor

Anadolu Üniversitesi futbol takımı, yarın İstanbul deplasmanında üç  puan arayacak. Mavi Beyazlı ekibimiz saat 14.00’de başlayacak zorlu maçta Kemerkent Bulvaspor’un...

Spor

Anadolu Üniversitesi Kulübü Başkanı Galip Özsarı, önlerinde oynayacakları son üç maç için bütün puanlara talip olduklarını belirtti.

Spor

U18 Gençler Ligi’nde 5. Hafta mücadeleleri de geride kalırken, üst sıralardaki ekipler puan kaybı yaşamadılar.

Spor

Galatasaray'ın ardından Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de mağlup ayrıldığı Avrupa kupalarında, Türk takımları bu sezon ilk kez bir haftada tüm maçlarını...