Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Galip Özsarı, ligi ve önlerinde oynayacakları son üç  maçı değerlendirdi.  Başkan Özsarı, “Kalan maçlarımızı  kazanarak ilk devreyi  play-off hattında tamamlamayı istiyoruz” dedi.  

EN İYİ ŞEKİLDE

 Kelkit deplasmanında alınan galibiyet için sevinçli olduklarını belirten Özsarı, “ Bildiğiniz üzere 12 Haftalık periyotta topladığımız  17 puanla 6.sırada yer alıyoruz. Bu bizim için güzel bir durum. İnşallah bundan sonraki süreçte de  galip gererek, puanlar alarak  lige en iyi şekilde devam etmeye çalışacağız.  Kelkit deplasmanı uzak ve soğuk bir deplasmandı. Kelkit’in de son haftalarda çıkış yakalaması gereken bir durumu vardı. Sağ olsun çocuklarımız iyi mücadele etti ve 3-1 gibi net bir skorla üç puanı alarak Eskişehir’e döndüler. Bizim için güzel bir  sonuç oldu.6. sıraya kadar ilerledik. İnşallah  bu sıramızı korumaya devam edeceğiz” dedi. 

Başkanlar gençlerle birlikte sahaya inecek Başkanlar gençlerle birlikte sahaya inecek

KAZANMAK İSTİYORUZ

Önümüzdeki hafta ligin iddialı ekiplerinden Efeler ile karşılaşacaklarını hatırlatan Başkan Özsarı, “Malum rakibimiz ilk üçte yer alıyor. İnşallah kendi evimizde o maçı da kayıpsız geçmek istiyoruz. Ayrıca kalan maçlarımızı da yine kazanarak ilk devreyi  play-off hattında tamamlamayı istiyoruz.  Devre arasında da yapacağımız takviyelerle de takımımız daha dinamik, daha hedefe ulaşan bir takım hale  getireceğiz “dedi.

Editör: Sakarya Gazetesi