Porsuk Haberleri

Porsuk haberleri ve güncel Porsuk gelişmeleri, Porsuk ile ilgili tüm video, Porsuk fotoğrafları ve Porsuk haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Çevre

Eskişehir’de pembe renkte çiçekler açan ağaçlar ve Porsuk Nehri'nin kıyısındaki mor renkli asmalar, adeta kartpostallık bir görüntü oluşturdu.

Gündem

Eskişehir’de hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Porsuk Çayı’nda yüzerek serinlemeye çalışan çocukların tehlikeli hareketleri bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yaşam-Magazin

Eskişehir'de Porsuk Çayı bir mutlu ana daha ev sahipliği yaptı.

Genel

Eskişehir'in simgesi Porsuk Çayı üzerindeki gondollar şehre ayrı bir hava katıyor. Peki gondollara nereden biniliyor. Gondol turları kaç lira? İşte...

Çevre

Eskişehir’de yağışlar sonrası yeşilden kahverengiye dönen Porsuk Çayı’nın su seviyesinde artış gözlendi.

Gündem

Eskişehir’in simgelerinden olan Porsuk Çayı’nda ve çevresinde son günlerde fare popülasyonunun artışa geçmesi vatandaşlar endişelendiriyor.

Çevre

Eskişehir’de gece saatlerinde hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle Porsuk Çayı yer yer buzla kaplandı.

Çevre

Eskişehir’de son günlerde etkili olan yağmur ve kar yağışının ardından Porsuk Çayı’ndaki su seviyesi arttı.

Kültür Sanat

Turizm şehri Eskişehir yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. 2023 yılında da Eskişehir turizmin merkezi kentlerden biri oldu.

Asayiş

Eskişehir’de başının dönmesi sonucu Porsuk Çayı’na düşen kadın, çevredeki vatandaşların attığı can simidiyle kurtarıldı.

Çevre

Eskişehir'de duyarsız kişiler tarafından atılan ve Porsuk Çayı üzerinde biriken envaiçeşit pislik, çevre ve görüntü kirliliğine neden oldu.

Çevre

Porsuk Çayı’nın bir bölümündeki suyun kesilmesinin ardından çay yatağındaki kirlilik ortaya çıktı.