Ödeme Haberleri

ödeme haberleri ve güncel ödeme gelişmeleri, ödeme ile ilgili tüm video, ödeme fotoğrafları ve ödeme haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli vatandaşlara ve yaşlılara yönelik sosyal destek ödemelerine devam ediyor. Son olarak yapılan açıklamada,...

Ekonomi

Son dönemde IBAN ile yapılan ödemelerde dikkatli olmak oldukça önemli hale geldi. Özellikle ödemelerde açıklama kısmının ihmal edilmemesi gerekiyor.

Ekonomi

Maliye Bakanlığı, işletmelerin ödemeleri karttan almak yerine IBAN'a göndermelerini talep etmelerine karşı yeni bir önlem alıyor.

Ekonomi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin onayıyla, 15 Milyon 340 Bin Emekli için beklenen ödemelerin yolda olduğu resmiyet kazandı.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşan yerel seçimlere 10 gün kala emeklilere yönelik önemli bir adım attı.

Ekonomi

Bakanlık, 2024 yılı için geçerli olacak ücretleri açıkladı ve dar gelirlilere yönelik nakit destek ödemelerinin şartları ve miktarları netleşti.

Ekonomi

Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları çerçevesinde, çalışmayan emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5,000 TL ikramiye verileceği açıklanmıştı. Ödemeler başladı!

Ekonomi

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarımsal faaliyetler için geliştirilen modern basınçlı bireysel sulama sistemlerinin üreticiler tarafından kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla...