Muğla Haberleri

muğla haberleri ve güncel muğla gelişmeleri, muğla ile ilgili tüm video, muğla fotoğrafları ve muğla haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Asayiş

Muğla-Denizli karayolu Yeniköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Spor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 3 gün boyunca süren otomobil yarışında Ali Türkkan-Oytun Albayrak Genel klasman 1’incisi oldu.

Yurttan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 104. yıl dönümü Muğla’da coşku ile kutlandı.

Yurttan

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Asayiş

Eskişehir'de yaşayan emekli polis memuru Özkan T. Muğla Menteşe'de ziyarete gittiği aile evinde ölü bulundu.

Yurttan

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 13 düzensiz göçmen ile beraberinde 13 çocuk yakalandı.

Genel

AFAD, Muğla'da sarsıntı: 4.0 büyüklüğünde deprem yaşandı. Son dakika açıklamasına göre Muğla'da deprem meydana geldi.

Asayiş

Muğla’nın Milas ilçesinde görevli polis memuruna mukavemet gösteren ve sosyal medyadan yaptığı yorumda, "Artistliği o zaman da yaptık şimdi de...

Yurttan

Muğla’nın Marmaris ilçesindeki kaya mezarının turizme kazandırılması için çalışmalar hızlandırıldı.

Genel

Muğla, Türkiye'nin Ege Bölgesi'nde ışıldayan bir mücevher gibi parlayan bir şehirdir. Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış ve farklı...

Yurttan

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, dolandırıcılık operasyonunda, aralarında eskiden tapuda görev aldığı iddia edilen kişilerin de bulunduğu, 2’si kadın 10 kişi gözaltına...

Genel

AFAD, Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde meydana gelen son dakika depremi hakkında açıklamalarda bulundu.

Yurttan

Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucunda 1'i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Yurttan

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 2021 yılında yaşanan büyük orman yangınları felaketinde zarar gören İçmeler Mahallesi’nde bulunan orman alanına 21 Mart Orman...

Yurttan

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında gerçekleştiren 2 ayrı operasyonda 29’u çocuk 92 göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenler İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.

Spor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen J/70 yarış tekneleri arasında düzenlenen Tenzor Uluslararası Kupası Kış Serisi’nin dördüncü etap yarışları tamamlandı

Yurttan

Muğla’nın Milas ilçesi Balçık kavşağında otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Yurttan

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaklaşık 15 dakika yağan dolu ve sağanak, sokakları göle çevirdi.

Yurttan

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Yeşilüzümlü Mahallesi’nde gerçekleştirilen eğitimde kadın çiftçilerin yanı sıra bölgeye yerleşen Alman ve İngilizler de zeytin ağacı...

Yurttan

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir markette doğum yapan kedi görenleri hayrete düşürdü.

Yurttan

Muğla’nın Yatağan ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 kişi yakalandı.

Yurttan

Muğla Bodrum'da etkili olan fırtına, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtına sebebiyle Bodrum-İstanköy arası feribot seferleri yapılamadı.

Yurttan

Muğla Büyükşehir Belediyesi yapımını tamamladığı tarihi Yağ Hali’nin açılış törenini Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımıyla gerçekleştirdi.

Yurttan

Muğla’nın Milas ilçesinde ilçesinde bir kamyonetten damacana ile mazot çalan bir şahıs çarşı ve mahalle bekçileri tarafından suçüstü yakalandı.

Yurttan

Marmaris’in kültürel mirası Amos Antik Kenti’nde devam eden kazı çalışmaları sonucunda yeni bir keşif daha yapıldı.

Spor

17-21 Ocak tarihlerin arasında Muğla’da düzenlenecek olan Büyükler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi Sararspor sporcuları temsil edecek.

Yurttan

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Çamovalı Mahallesi'nde dağ çileği bolluğu mahalle sakinlerini sevindirdi.

Genel

Stratonikeia Antik Kenti, Muğla'nın Yatağan İlçesi'ne 6-7 km. uzaklıktaki Yatağan-Milas karayolu üzerinde konumlanmış olan Eskihisar Köyü sınırları içerisindedir.

Genel

Muğla'nın bu lezzetli bademli ve cevizli samsı tarifiyle, misafirlerinizi veya sevdiklerinizi tatlı bir sürprizle karşılamaya hazır olun!

Yurttan

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, Muğla'nın kıyı ilçelerinde yağış uyarısında bulunuldu.