Jandarma Haberleri

jandarma haberleri ve güncel jandarma gelişmeleri, jandarma ile ilgili tüm video, jandarma fotoğrafları ve jandarma haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Asayiş

Osmaniye’de jandarmanın düzenlediği operasyonlarda 155 kök kenevir bitkisi maddesi ele geçirildi, 10 kişi gözaltına alındı.

Asayiş

Aydın’da uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapanlara yönelik jandarma ekiplerince bir günde 33 şüpheli yakalandı.

Asayiş

Düzce’de jandarma ekipleri tarafından önleyici faaliyetlerde uyuşturucu madde ele geçirilirken, uyuşturucu madde kullanan ve bulunduran 7 kişi ile yasa dışı...

Asayiş

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Safranbolu’da hint keneviri ele geçirildi.

Asayiş

Aydın’da uyuşturucuya yönelik çalışma gerçekleştiren jandarma ekipleri, uyuşturucu kullandığı tespit edilen 9 kişiyi yakaladı.

Asayiş

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgelerinde orman yangınlarının önlenmesi için toplam 382 personelin katılımıyla kontroller yaparken, 3 bin 258 vatandaşı...

Asayiş

Afyonkarahisar’da kullandığı araçla devriye gezen jandarma ekiplerini görünce kaçan şahıs tarihi eser niteliğindeki sikke ve define arama malzemeleri ile yakalandı.

Yurttan

Hakkari’de yaralı halede bulunan dağ keçisi tedavisi yapılmak üzere Van’a sevk edildi.

Asayiş

Aydın’ın Çine ilçesinde denetim gerçekleştiren jandarma ekipleri, vatandaşları orman yangınları konusunda bilgilendirdi.

Asayiş

Aydın’da uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalarda 6 şüpheli yakalandı.

Asayiş

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı tarafından Muratdere Kadın Girişim Kooperatif çalışanları bilgilendirildi.

Asayiş

Sakarya’da jandarma ekipleri Hendek, Karasu ve Akyazı ilçelerinde 3 günde gerçekleştirdikleri uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

Asayiş

Balıkesir’de Jandarma ekipleri uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonlarına devam ediyor. Ekipler 4 ilçede gerçekleştirdikleri operasyonlarda 6 şahıs uyuşturucu ticaretinden suçundan gözaltına...

Asayiş

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Enez'de vatandaşları orman yangınlarına karşı bilgilendirdi

Asayiş

Aksaray’da jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

Asayiş

Eskişehir’de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, bayram tatili boyunca 7 bin 240 araç kontrol edilirken, bin 499 araç sürücüsüne 2...

Asayiş

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince son bir haftada ortak gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 25 bin 31 araç ve sürücü kontrol edilirken,...

Asayiş

Eskişehir'de polis ve jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu ile ilgili ortak gerçekleştirilen çalışmalarda 7 şüpheli tutuklanırken, çeşitli maddeler ele geçirildi.

Yurttan

Rize'de görev yapan jandarma üsteğmen tarafından öldürüldüğü iddia edilen 2 aylık eşi toprağa verildi.

Gündem

Eskişehir Valilik Meydanı'nda gerçekleştirilen program ile Jandarma Teşkilatı'nın 185'inci kuruluş yıldönümü dolayısı ile Atatürk anıtı önüne çelenk bırakıldı.

Asayiş

Afyonkarahisar’da jandarma tarafından bir eve yapılan baskında 224 adet eski eser niteliğindeki sikke ve obje ile arama dektörleri ele geçirildi.

Asayiş

Eskişehir’de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyon sonucunda 225 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, yakalanan 2 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Asayiş

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde 2 ayrı evde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Asayiş

Eskişehir’e bağlı Mihalgazi ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan yol kontrol ve arama faaliyetleri sonucunda, geçtiğimiz yıl eylül ayında çalınan motosiklet ele...

Asayiş

Aydın’ın Didim ilçesinde kaçak alkol üretimi yapılan adrese yapılan baskında 1 şüpheli yakalandı.

Asayiş

Aksaray’da uyuşturucu tacirinin evine operasyon düzenleyen jandarma, çelik para kasası içinde 1 milyon lira değerinde uyuşturucu madde ele geçirdi.

Gündem

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri “Jandarmanın 185. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Etkinliği” kapsamında ortaokul öğrencileri ile bir araya geldi.

Yurttan

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından 80 yaş üstü vatandaşlar ziyaret edilmeye devam ediyor.

Asayiş

Afyonkarahisar’da 5 şahıs araç içerisinde uyuşturucu kullanırken jandarma tarafından yakalandı.

Asayiş

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde jandarma ekipleri, şüphelendiği bir aracı durdurduktan sonra yaptığı aramada 3 adet AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği yakaladı.