Iftar Haberleri

iftar haberleri ve güncel iftar gelişmeleri, iftar ile ilgili tüm video, iftar fotoğrafları ve iftar haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Genel

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Ramazan ayı boyunca 90 bin vatandaşlar iftar sofralarını paylaştıklarını belirtti.

Gündem

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediyesi iftar programlarının son gününde iftarını, Odunpazarı...

Gündem

Tepebaşı Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla Zincirlikuyu Mahallesi’nde düzenlediği sokak iftarında, birçok vatandaş bir araya gelerek paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Spor

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Eskişehir Şubesi’nin organize ettiği iftar programı Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Gündem

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gündem

Tepebaşı Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla Yukarı Söğütönü Mahallesi’nde düzenlediği sokak iftarında, birçok vatandaş bir araya gelerek paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Gündem

Tepebaşı Belediyesi'nin her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği ve farklı mahallede gerçekleştirdiği iftar etkinliği Keskin ve Eğriöz mahallelerinde düzenlendi.

Gündem

Tepebaşı Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezinde Eskişehir İl Müftülüğünün düzenlediği, İmam Hatip ortaokulları ve liseli öğrenciler için iftar düzenledi.