Iftar Haberleri

iftar haberleri ve güncel iftar gelişmeleri, iftar ile ilgili tüm video, iftar fotoğrafları ve iftar haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Genel

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Ramazan ayı boyunca 90 bin vatandaşlar iftar sofralarını paylaştıklarını belirtti.

Gündem

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediyesi iftar programlarının son gününde iftarını, Odunpazarı...

Gündem

Tepebaşı Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla Zincirlikuyu Mahallesi’nde düzenlediği sokak iftarında, birçok vatandaş bir araya gelerek paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Spor

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Eskişehir Şubesi’nin organize ettiği iftar programı Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Gündem

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gündem

Tepebaşı Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla Yukarı Söğütönü Mahallesi’nde düzenlediği sokak iftarında, birçok vatandaş bir araya gelerek paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Gündem

Tepebaşı Belediyesi'nin her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği ve farklı mahallede gerçekleştirdiği iftar etkinliği Keskin ve Eğriöz mahallelerinde düzenlendi.

Gündem

Tepebaşı Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezinde Eskişehir İl Müftülüğünün düzenlediği, İmam Hatip ortaokulları ve liseli öğrenciler için iftar düzenledi.

Genel

Konya’da iftar sofralarını vazgeçilmezi etli ekmeğe, vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 35 yıllık etli ekmek ustası Abdullah Abışıklı, Ramazan ayında iş...

Genel

Ramazan ayının iftar sofraları, aile ve dostlarla bir araya gelerek paylaşımların yapıldığı ve manevi huzurun bulunduğu özel zamanlardan biridir.

Gündem

Tepebaşı Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla Ertuğrulgazi Mahallesi’nde düzenlediği sokak iftarında, 6 bin vatandaş bir araya gelerek paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Eğitim

Eskişehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı katkılarıyla Diyanet Genç Ofis ve ESTÜ’den Geçerken Öğrenci Kulübü tarafından İki Eylül Kampüsü...

Gündem

Tepebaşı Belediyesi’nin Uluönder Mahallesi’nde kurduğu iftar sofralarında 6 bin 500 vatandaş bir araya geldi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un eski yöneticilerinden Fatih Baturaygil düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde Siyah Kırmızılı takımı ağırladı.

Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, belediye personeli ile iftar davetinde bir araya geldi.

Gündem

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, mahalle iftarları ile vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Gündem

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz akşam şehir aileleri, gazi ve gazi aileleriyle iftarda buluştu.

Spor

DSİ Bentspor’un şampiyon takım sporcuları ve teknik heyeti şampiyonluk yemeğinde bir araya gelerek başarısını kutladı.

Gündem

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nün organize ettiği iftar programına katıldı.

Genel

Anadolu Üniversitesi Rektörü . Fuat Erdal, yaklaşık 50 bin öğrencinin katıldığı İç Anadolu Kariyer Fuarı'nda (İKAF’24) görev alan öğrencilerle iftar...

Sağlık

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi personeli ve hasta yakınları, Hastane Başhekimliği tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde...

Politika

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, son olarak Odunpazarı Belediyesi tarafından Orhangazi Mahallesi’nde düzenlenen İftar Programında binlerce Orhangazi Mahallesi sakini ile...

Gündem

Odunpazarı Belediye Başkanı ve Adayı Kazım Kurt, Romanya Dobruca Kırım Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Gündem

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftarprogramına yoğun katılım oldu.

Yurttan

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya'daki huzurevi sakinleri, yetim ve öksüz çocuklar, yalnız yaşayan yaşlılar ve Aile Destek...

Eskişehirspor

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Eskişehirspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı zorlu Alaplı maçı öncesinde iftar programına katılarak stres attı.

Politika

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç Şirintepe ve Şarhöyük Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya...

Yurttan

Gaziantep’te bakırcılık mesleğini icra eden kadınlar, sabah bakırları, akşam ise iftar sofralarını süslüyor.

Yurttan

Bilecik Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca kurulan iftar çadırlarında ramazan ayının bereketi ve güzellikleri paylaşılıyor.

Gündem

Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale gelen iftar buluşmaları kent merkezi ve kırsal ilçelerde başladı.