Futbolcu Haberleri

futbolcu haberleri ve güncel futbolcu gelişmeleri, futbolcu ile ilgili tüm video, futbolcu fotoğrafları ve futbolcu haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Eskişehirspor

Çilimli maçı sonrası iki gün izin alan Ercan Kuruçay, dünkü antrenmanda yer aldı.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’da Sezer Akyüz sakatlığı nedeni ile antrenmanlarda yer almadı.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un başarılı oyuncusu Hayrettin Cengiz, “Her ne kadar şuan işler iyi gitmemiş olsa da bizim hala umudumuz var. Biz hala...

Genel

Emre Aşık'ın eski eşi olan Yağmur Sarnıç, intihar girişiminde bulundu. Sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile intihar etme niyetini...

Eskişehirspor

Alaplı önünde ağır bir yenilgi alan ve akabinde taraftarların saldırısına uğrayan Eskişehirsporlu futbolculara bir nevi terapi uygulanıyor.

Eskişehirspor

Eskişehirsporlu futbolcular kendilerine yapılan saldırıya dair bir açıklama yaparak takım halinde darp ettiklerini ifade ettiler.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu Hayrettin Cengiz, yaşanan saldırının ardından takımdan ayrıldığını duyurdu.

Eskişehirspor

Eskişehirspor taraftarının, Alaplı dönüşü otobüsü durdurarak futbolculara saldırdığı iddia edildi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un zorlu Alaplı mücadelesi öncesinde takımda 3 eksik bulunuyor.

Spor

Eski milli futbolcu Ersen Martin, 44 yaşında hayatını kaybetti. Uzun süredir tedavi gören Martin, aort yırtılması nedeniyle ameliyat edilmiş ve...

Eskişehirspor

Eskişehirspor’da geçtiğimiz hafta sonu beklenmedik ayrılık yaşandı. Zaman zaman taraftarın ve camianın da tepkisini çeken kaptan Serdar Sudun’la yollar ayrıldı.

Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru Pepsi’nin, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) iş birliğiyle gerçekleştirdiği “Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri” bu yıl, “Pepsi...

Eskişehirspor

Eskişehirspor’da dün sürpriz bir ayrılık yaşandı. Siyah Kırmızılı takımın tecrübeli isimlerinden Barış Memiş ile teknik heyetin raporu doğrultusunda yollar ayrıldı.

Eskişehirspor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Levent Kartop, hafta sonu oynayacakları kritik Kaynaşlı Belediyespor karşılaşmasına oyuncularını motive etmeye çalışıyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi, Kaynaşlı maçı öncesi oyuncularla bir toplantı yaparak şampiyonluğa konsantre olmalarını isteyecek.

Spor

Eskişehirli veteran futbolcular, Kocaeli veteranları ile bir araya gelerek Veteranlar Özel Ligi’ne hazırlanmak amacıyla dostluk maçı gerçekleştirdi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi dış transfer çalışmalarına devam ediyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un başarılı file bekçisi İhsan Tugur Kirveli, 11 final maçlarının kaldığını ve bu maçlarda tüm puanlara talip olduklarını dile getirdi.

Eskişehirspor

Eskişehirsporlu futbolcular Sezer Akyüz ve Kerem Eryılmaz, Demirspor ile oynanan mücadelede tribünlerden alkış aldı.

Spor

Eskişehirspor Fabrika Okulu’nda eğitim gören geleceğin futbolcuları özel maçlarda yeteneklerini sergiliyorlar. Minik Şimşekler, dünde   İnter Academy  ile antrenman maço oynadı.

Eskişehirspor

Eskişehirspor, Ankara TKİ maçı önünde dramatik bir maç oynadı.

Eskişehirspor

Eskişehir Demirspor ile Eskişehirspor’un karşı karşıya geldiği Bölgesel Amatör Lig karşılaşmasında Demirspor’un altyapı takımı çocukları tribünde maç keyfi yaşadı.