Fabrika Haberleri

fabrika haberleri ve güncel fabrika gelişmeleri, fabrika ile ilgili tüm video, fabrika fotoğrafları ve fabrika haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde madeni yağ üretimi yapılan fabrikada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

Yurttan

Afyonkarahisar Bolvadin Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren geri dönüşüm fabrikasında dün akşam saatlerinde başlayan yangın sabaha karşı kontrol altına alındı.

Çevre

Eskişehir’de faaliyet gösteren Kazım Taşkent Eskişehir Şeker Fabrikası’ndan yayılan ve yalıtımlı camlardan dahi sızan koku için vatandaşlar önlem alınmasını istiyor.

Dünya

Hindistan’da bir boya üretim atölyesinde çıkan yangında 11 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Yurttan

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde fabrikada rehin tutulan 7 kişi, 9 buçuk saatin ardından serbest bırakılırken, şahıs ise teslim oldu.

Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışının en önemli yatırımlarından olan son teknoloji ile donatılmış yeni “Halk Ekmek Unlu Mamuller Fabrikası”nı,...

Ekonomi

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, “Fabrikaların hala çalıştıracak eleman bulamaması büyük bir tezat oluşturuyor” dedi.

Yurttan

Bursa'da organize sanayi bölgesindeki plastik toplama fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından yangın 1 saatlik çalışmayla söndürüldü.

Yurttan

Tekirdağ’da jandarma ekipleri kapalı gibi görünen bir tekstil fabrikasına düzenlendiği operasyonda iklimlendirme yöntemiyle yetiştirilen yüzlerce kenevir ve esrar ele geçirdi.

Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin, Mihalgazi ve Sarıcakaya ilçelerinde örtü altı tarım ile geçimini sağlayan üreticilerin ürün taşıma ve depolamada yaşadıkları plastik...