Keyifli vakit

Etkinlik, sanayi camiası içinde dayanışma ve sosyal bağları güçlendirme amacını taşıyarak büyük bir katılım ve coşku içinde gerçekleşti. Sabah saatlerinde başlayan etkinlikte, katılımcılar sıcak bir atmosferde bir araya gelerek günün ilk saatlerini birlikte geçirdi.

Fec36A52 8164 4278 8B6C 8E1337A9D7C0

BİK Analitik'i manipüleye Basın İlan'dan suç duyurusu
BİK Analitik'i manipüleye Basın İlan'dan suç duyurusu
İçeriği Görüntüle

Önemli isimler katıldı

Etkinliğe, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ak Parti Milletvekili Ayşen Gürcan, Ak Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ve ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş ve birçok önemli isim katıldı.

BİRLİK MESAJI

G Ü R C A N
AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, İl Başkanı Gürhan Albayrak ile birlikte Eskişehir Sanayi Odası’nın 5. Geleneksel Aile Şenliği Pikniği’ne katıldı. Milletvekili Gürcan sanayicilerin Eskişehir’in ekonomik kalkınmasındaki rolüne dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi