Emekli Haberleri

emekli haberleri ve güncel emekli gelişmeleri, emekli ile ilgili tüm video, emekli fotoğrafları ve emekli haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Ekonomi

Mersin'deki Sayapark AVM, Türkiye'de bir ilke imza atarak emeklilere özel indirim fırsatları sunmaya başladı.

Ekonomi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan açıklamaya göre, Emekli Sandığı kapsamındaki emeklilere 14 günlük maaş farkları ödenmeye başlandı.

Ekonomi

Temmuz ayında açıklanan enflasyon verilerine göre, SSK ve Bağ-Kur emekli maaşlarına %24,73 oranında zam yapıldı.

Ekonomi

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine TBMM tarafından ek zam müjdesi verildi. Emekli maaşlarına yüzde 5 oranında bir artış daha yapıldı.

Ekonomi

En düşük emekli maaşının 10 bin TL'den 12.500 TL'ye yükselmesinden sonra yeni maaşların ne zaman hesaplara yatacağı merak konusu oldu.

Ekonomi

AK Parti Meclis Grubu Başkanı Abdullah Güler, en düşük emekli aylığı olan 10 bin liraya ne kadar zam geleceğini açıkladı.

Ekonomi

PTT, 2024 yılını Emekliler Yılı ilan ederek Türkiye'nin emektarlarına yönelik özel bir kampanya başlattı.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in onayıyla en düşük emekli aylığının artırılması planları gündemde.

Ekonomi

Yaklaşık 4 milyon emeklinin gözü zam düzenlemesine çevrildi. Son 6 aylık enflasyon verilerine göre emekli maaşlarına yüzde 24,73 oranında zam...

Ekonomi

Bugün yapılacağı duyurulan toplantının emekli maaşlarıyla ilgili olmadığı belirtildi.

Ekonomi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emeklilere yönelik yeni bir hizmetle karşımızda. Emekliler artık birçok hizmetten indirimli olarak faydalanabilecek.

Ekonomi

KYK yurtlarında konaklayabilirsiniz. Kredi Yurtlar Kurumu (KYK), emeklilere yönelik yurt konaklaması için başvuru sürecini başlattı

Ekonomi

Temmuz ayı geldiğinde milyonlarca emekli ve memur, maaşlarına yapılacak zam oranını ve en düşük emekli maaşının ne kadar olacağını merakla...

Ekonomi

Tüm Emeklilerin Sendikası Eskişehir Şubesi Üyeleri, Hamamyolu’nda bir araya gelerek yüzdelik artışlarını protesto etti.

Ekonomi

Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı. Haziran enflasyonu %1,64 olarak gerçekleşirken, 6 aylık enflasyon oranı ise %24,73 oldu.

Ekonomi

Milyonlarca memur ve emekli, Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasını bekliyor.

Ekonomi

Milyonlarca memur ve emeklinin merakla beklediği gün yaklaşıyor: Maaşlara yapılacak zam oranı için heyecan dorukta.

Ekonomi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yapılan oylama sonucunda emekliye ek zam yapılmasına yönelik düzenleme kabul edildi.

Ekonomi

Milyonlarca memur ve emeklinin beklediği zam oranları, haziran enflasyon rakamlarının açıklanacağı 3 Temmuz'da belli olacak.

Ekonomi

Temmuz ayında SSK ve BAĞ-KUR emeklileri için beklenen zamlarla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Ekonomi

Milyonlarca emekli, 5 aylık enflasyon zammını öğrenmiş durumda. Haziran ayının enflasyon rakamlarının da açıklanmasıyla birlikte, 6 aylık zam oranları netleşecek...

Ekonomi

Emekli ve asgari ücretli vatandaşlar için müjdeli haberler içeren torba yasa, Türkiye'nin gündeminde önemli bir yer tutmaya devam ediyor.

Ekonomi

SGK, emeklilere Kurban Bayramı ikramiyelerini ödemeye başladı. Emekliler bugünden itibaren hesaplarına yatırılan ikramiyeleri çekebilecekler.

Ekonomi

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Başkanı Kazım Ergün, emeklilerin Temmuz ayında alacakları zam miktarının belirlenmesi için Haziran ayı enflasyon oranını beklediğini...

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Elektrik Tüketim Desteği" adı altında, toplumsal ve ekonomik bakımdan dezavantajlı bireylere fatura yardımı yapacağını duyurdu.

Ekonomi

Haziran ayı, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Türkiye’deki milyonlarca emekliyi sevindiren önemli bir gelişmeye sahne oluyor.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de biraraya gelen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi

Ekonomi

Emekli ve memur maaşı ödeme takvimi, Kurban Bayramı yaklaşırken gündemin önemli konularından biri haline geldi.

Ekonomi

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan yönetmelik değişikliklerine göre, şehirlerarası otobüs taşımacılığı yapan firmalar, emeklilere yüzde 20 indirim yapacak.

Ekonomi

Temmuz ayının yaklaşmasıyla birlikte milyonlarca emeklinin gündeminde emekli maaşı zammı yer alıyor.