Eğitim Haberleri

eğitim haberleri ve güncel eğitim gelişmeleri, eğitim ile ilgili tüm video, eğitim fotoğrafları ve eğitim haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Eğitim

Vadişehir Mahallesi’nde bulunan Odunpazarı Belediyesi Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi ile başladı.

Eğitim

Dünyada uluslararası havalimanı bulunan tek üniversite olma unvanını elinde tutan Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) kampüsünün içerisinde yer alan Hasan Polatkan...

Eğitim

1982 yılında Almanca ve İngilizce Öğretmenliği programlarıyla eğitim hayatına başlayan Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi, 40 yılı aşkın sürede fiziksel, sosyal,...

Eğitim

Eskişehir Fatih Fen Lisesi münazara takımı, ‘Yeşilay Türkiye Münazara Şampiyonası’ finalinde Eskişehir’i başarıyla temsil etti.

Eğitim

Türkiye’deki üniversiteleri akademik performanslarına göre sıralayan University Ranking by Academic Performance (URAP) Araştırma Laboratuvarı “2023 Yılında Üniversitelerimizin 11 Dünya Genel...

Eğitim

Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Ali Partal, yıllar sonra Osmangazi Kaymakamlığı olarak...

Gündem

Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimler Odası (EBVHO) iş birliği ile “Güvercin Yetiştiriciliği ve Hastalıkları Eğitimi” düzenledi.

Eğitim

Özel EOSB Mesleki ve Teknik Lisesi'ne ön kayıt başvurularının ilk gününde 700’ü aşkın başvuru gerçekleşti.

Gündem

Odunpazarı Belediyesi, Veteriner Hekimler Odası ile birlikte Güvercin Yetiştiriciliği ve Hastalıkları Eğitimi düzenleyecek.

Eğitim

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, Odunpazarı Meydanında yaptığı açıklamada tarihi bölgede bulunan 8 mahallenin okulu olmadığına değindi.

Eğitim

Eskişehir’de yaşayan Kaan Oktar, dershaneye gitmeden Liselere Geçiş Sınavı'ndan (LGS) 500 tam puan alarak, 1 yıl önce kanserden kaybettiği annesine...

Eğitim

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi tarihinde bir ilk yaşandı. 2024 LGS Türkiye birincilerinden birisi Mithat Paşa Ortaokulu’ndan çıktı.

Eğitim

Eskişehir’de Dorlion Arama Kurtarma(DAK) ekibi enkaz riskleri ve enkazlarda yaralı taşıma teknikleri eğitimi aldı.

Eğitim

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve beraberindeki heyet TÜBA koordinatörlüğünde yürütülen 'INCLUSION Projesi' için Anadolu Üniversitesi'ni...

Eğitim

Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal ilçelerde düzenlenen seminerler kapsamında Seyitgazi ilçesinde gerçekleştirilen “Kadın Sağlığı Eğitim Semineri” tamamlandı.

Yurttan

Yaz mevsiminde özellikle kırsal alanlarda yılanların evlerin bahçelerine ve araba kaputlarına girdiği yönündeki ihbarlar itfaiye ekiplerine fazla mesai yaptırıyor.

Eğitim

Şehit Barış Öztürk Ortaokulu öğretmenleri ve idarecileri, "Hızlı Okuma ve Anlama" isimli proje için Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen uluslararası eğitici...

Gündem

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, sona eren 2023-2024 eğitim-öğretim yılı nedeniyle sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, öğrencilere, öğretmenlere ve...

Asayiş

Özel Ümit Hastaneleri tarafından düzenlenen gebelik eğitimleri sürüyor. Taşbaşı Kırmızı Salon’da gerçekleştirilen eğitimde anne ve baba adayları bilgilendirildi.

Eğitim

Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Hikâyemi Tamamla" projesinin kitabı basıldı. Kitapta yer alan resimler sergilendi.

Eğitim

Eskişehirli başarılı öğrenciler belgelerini aldı.

Genel

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ‘İyi Tarım Uygulamalarının Yaygınlaştırılması ve Kontrolü Projesi' çerçevesinde farkındalık eğitimi verildi.

Gündem

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Eğitim

Eğitim-Sen Eskişehir Şubesi Üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir araya gelerek eğitimde mülakat istemediklerini liyakat istediklerini belirttiler.

Eğitim

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir Şubesi, ÖMK kararlarına tepki göstermek için Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir araya geldi.

Eğitim

Büyükşehir Belediyesi, tarafından düzenlenen “Benim Astronot Kostümüm” etkinliğinde çocuklar kendi astronot kostümlerini tasarlayarak, eğlenceli deneyler gerçekleştirdiler.

Gündem

Eskişehir eğitim camiasının tanınmış isimlerinden Mehmet Örs hayatını kaybetti.

Eğitim

Eskişehir Özel Ümit Batıkent Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Şükriye Eral, sınav öncesinde stres ile birlikte öğrencilerde serotonin hormonunda azalma...

Çevre

Eskişehir Tarım ve Orman Müdürlüğü bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.

Eğitim

TÜBİTAK'ın 55. Lise Öğrencileri ve 18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması’nda Eskişehir aldığı ödüllerle gururlandırdı.