Balıkesir Haberleri

Balıkesir haberleri ve güncel Balıkesir gelişmeleri, Balıkesir ile ilgili tüm video, Balıkesir fotoğrafları ve Balıkesir haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Balıkesir’de jandarma ekipleri trafikte kaza riskini en aza indirmek için yük taşıyan araçlara yönelik özel denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetinde 4...

Asayiş

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde bir aracın kaza yapması sonrasında çıkan yangın ormanlık alana sıçradı.

Asayiş

Balıkesir’de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda bin 176 kilo açık kıyılmış tütün ele geçirilirken, olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Asayiş

Balıkesir’in Altıeylül ilçesine bağlı kırsal Taşköy ve Tayyipler mahalleleri arasında bulunan ormanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Asayiş

Balıkesir’in Karesi ilçesinde kuru otların yoğun olduğu ağaçlandırma arazisinde yangın çıktı. Yangın ekiplerin hızlı müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Yurttan

Balıkesir’in Edremit ilçesinde kanadından yaralanarak, yere düşen ve uçamayan kırlangıca Edremit Belediyesi zabıta ekipleri sahip çıktı.

Yurttan

Günlerce sıcak havanın etkisinde kalan Balıkesir'de öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış şehri serinletti.

Asayiş

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü,

Asayiş

Balıkesir’in Kepsut ilçesinde arazide çıkan yangın ormana sıçradı. Yangına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor.

Asayiş

Balıkesir’de Jandarma ekipleri uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonlarına devam ediyor. Ekipler 4 ilçede gerçekleştirdikleri operasyonlarda 6 şahıs uyuşturucu ticaretinden suçundan gözaltına...

Asayiş

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin Altınova Mahallesi’nde, Balıkesir ile İzmir il sınırını belirleyen Madra Çayı içerisinde bulunan sazlık alanda yangın çıktı.

Yurttan

Balıkesir’in Sındırgı ilçesi Çayören Kırsal Mahallesi’ndeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Asayiş

Balıkesir’in Edremit ilçesinde devrilen kamyonetteki 3 kişiden 1’i öldü, 2’si, yaralandı.

Yurttan

Balıkesir’in Gönen ilçesinde tartıştığı eşini tabancayla vurarak öldüren şahıs, ardından silahla kendini vurdu.

Asayiş

Balıkesir’in Erdek ilçesinde alkollü olduğu iddia edilen motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kaza sonucu sürücü yaralandı.

Asayiş

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde meydana gelen kazada, brandasını düzeltmek için yolun kenarında aracını durduran kamyon şoförüne otomobil çarptı. Kamyon şoförü kaza...

Yurttan

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi açıklarında Yunanistan’ın Midilli (Lesvos) Adasına yasadışı yollardan geçmek isteyen ve motor arızası nedeniyle açık denizde sürüklenen düzensiz...

Asayiş

Balıkesir’in Edremit ilçesinde polis tarafından 6 ekip 28 personel ile fuhuş operasyonu düzenlendi. Gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Asayiş

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir lokantanın bacasında çıkan yangın ve yoğun duman çevre sakinlerini korkuttu.

Asayiş

Balıkesir’de jandarma ekipleri uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine yönelik gerçekleştirdiği operasyon uyuşturucu taciri 2 kişi tutuklandı.

Asayiş

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde polis tarafından üst araması yapılan şahıstan uyuşturucu madde çıktı. Şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı.

Asayiş

Balıkesir’in İvrindi ve Balya ilçelerinde son bir haftada yaşanan 6 motosiklet hırsızlığı olayı sonrası harekete geçen jandarma ekipleri tarafından yakalanan...

Asayiş

Balıkesir’in Edremit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, lastiği patlayan tır İzmir-Çanakkale karayolunu tek yönlü trafiğe kapattı.

Çevre

Balıkesir’in Gönen ilçesinde, elektrik direğinin tepesinde filizlenen ağaç görenleri şaşırttı.

Asayiş

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Bağlar mevkiinde beton mikseri devrildi. Kazada, şoför Halil K. (65) hayatını kaybederken, yanında yolcu olarak...

Asayiş

Balıkesir’in Gönen ilçesinde süt tankeri ve traktör çapıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Yurttan

Burhaniye ilçesinde, çiftçi hayırları devam ederken, Sübeylidere kırsal mahallesinde düzenlenen çiftçi hayrı da 3 bin kişi buluşturdu.

Yurttan

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Birlik Ortopedik Engelliler (BOED) Derneği bünyesindeki iki özel öğrenci sembolik de olsa vatani görev heyecanını yaşadı.

Yurttan

Burhaniye ilçesinde, geleneksel çiftçi hayırları devam ederken, kırsal Bahadınlı Mahallesinde düzenlenen hayır da yaklaşık 2 bin kişiyi buluşturdu

Asayiş

Balıkesir’de jandarmanın 2 ilçede 2 araca yönelik gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi, yakalanan şahıslardan biri tutuklandı.