Cunda MTAL’in; Yiyecek İçecek Hizmet Bölümü bünyesindeki 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri İstanbul’un Tuzla ilçesinde düzenlenen 20. Uluslararası Mutfak Günleri Festivali çerçevesinde düzenlenen yemek yarışmasından ödülleri toplamayı başardı.
8 altın, 4 gümüş, 2 bronz ve bir katılım belgesiyle Ayvalık’a dönen öğrencilerin bu başarısı ilçede büyük bir memnuniyetle karşılandı.

THY uçağında büyük panik! THY uçağında büyük panik!

Yarışma çerçevesinde Lise Düzeyi Balık Tabağı kategorisinde, Cundan MTAL öğrencilerinden Eylül Gencan, Mustafa Duğan, Serhan Yener, Senemnur Durmaz altın madalya; Arif Kadir Durmaz ile Abdullah Ay isimli öğrenciler de gümüş madalya kazandı.
Yarışmada, Şevval Ayaz mansiyon almayı başarırken, Lise Düzeyi Ana Yemek Tabağı kategorisinde de Arif Kadir Altunsoy altın madalya, Serhan Yener gümüş madalya ve Muhammet Emir Özbay ise bronz madalya kazandı.

İstanbul’daki yarışmanın Lise Düzeyi Restoran Tatlı Tabağı etabında da Cunda MTAL öğrencilerinden Kübra Cansu altın madalya, Enes Baycan bronz madalya kazanırken, Lise Düzeyi Pizza Tabağı kategorisinde ise Süleyman Türk altın madalya ödülüne layık bulundu.
Yarışmadan döner dönmez elde ettikleri başarının gururunu Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır ile paylaşan Cunda MTAL’in madalyalı öğrencilerinin yüzlerindeki gurur ise görülmeye değer olarak nitelendirildi.

Editör: Sakarya Gazetesi