Anadolu Üniversitesi Haberleri

Anadolu Üniversitesi haberleri ve güncel Anadolu Üniversitesi gelişmeleri, Anadolu Üniversitesi ile ilgili tüm video, Anadolu Üniversitesi fotoğrafları ve Anadolu Üniversitesi haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Spor

Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol takımımız, zorlu Görele deplasmandan puan çıkaramadı.

Spor

Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü Engin Çalışır alınan Elazığspor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Spor

Anadolu Üniversitesi futbol takımı, geride kalan haftada sahasında Elazığspor’a 2-1 kaybetmesine rağmen, play-off sıralaması içinde yer aldı.

Spor

Anadolu Üniversitesi futbol takımı, 1-0 öne geçtiği maçta Elazığspor’a sahasında 90+7. dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu ve haftayı puansız...

Spor

Anadolu Üniversitesi futbol takımı, yarın sahasında oynayacağı Elazığ mücadelesinden zaferle ayrılmayı hedefliyor.

Spor

3.Lig’de play-off kovalayan Anadolu Üniversitesi futbol takımı, Pazar günü sahasında oynayacağı zorlu Elazığ mücadelesine üç puan parolasıyla hazırlanıyor.

Spor

3. Lig’de play-off iddiasını sürdüren temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, bu hafta sahasında oynayacağı zorlu Elazığspor mesaisine başladı.

Spor

3. Lig’de play-off iddiasını sürdüren temsilcimiz Anadolu Üniversitesi’ni bu hafta itibariyle zorlu bir fikstür bekliyor.

Spor

Anadolu Üniversitesi futbol takımımız, kritik Silifke Belediyespor deplasmanından 2-0 mağlubiyetle dönerek play-off yarışında önemli yara aldı.

Spor

TFF 3. Lig 2. Grup 23. haftasında Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Silifke Belediye 2-0’lık skorla mağlup oldu.

Eğitim

Nevşehir’de yaşayan Metin Yıldız, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü’nden mezun olabilmek için, İngilizce kursuna gidiyor.

Eğitim

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ile İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü tarafından organize edilen "Uluslararası Anadolu...

Eğitim

Anadolu Üniversitesi yemekhanesi, Ramazan ayı için titizlikle yürüttüğü hazırlıklarını başarıyla tamamladı.

Spor

Anadolu Üniversitesi futbol takımımız, bugün Silifke Belediyespor deplasmanında kazanarak play-off koltuğunu sağlama almak istiyor.

Spor

Play-Off iddiasını sürdüren Anadolu Üniversitesi futbol takımı, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Silifke maçını da kazanarak galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

Spor

Lig’de iki maç aradan sonra kazanan Anadolu Üniversitesi’nde yüzler gülüyor. Son olarak sahasında Ergene Velimeşespor’u 2-1 yenerek play-off inadını sürdüren...

Spor

Anadolu Üniversitesi futbol takımı, yarın sahasında Tekirdağ ekibini devirip play-off yarışında hata yapmak istemiyor.

Spor

Geçtiğimiz hafta Batman deplasmanından puan çıkaramayan temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, bu defa sahasında önemli bir maça çıkacak.

Eğitim

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nde gerçekleştirilen Jean Monnet Module projesi olan "JOIN!", Gazetecilik öğrencilerinin Türkiye ve AB ilişkileri hakkındaki habercilik...

Genel

Anadolu Üniversitesi'nde işçi alımı duyuruldu. Öğrenci işçi alınacak pozisyonlar da paylaşılan ekte sunuldu.

Spor

Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü Engin Çalışır TPAO Batman Petrolspor karşısında oynadıkları oyundan memnun olduğunu dile getirdi.

Spor

TFF 3. Lig 2. Grupta play-off mücadelesi veren temsilcimiz kritik Batman deplasmanından puansız döndü.

Eğitim

Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü tarafından düzenlenen “Dilin İşlemleme Sürecinde Belleğin Rolü” başlıklı seminer, Sağlık...

Eğitim

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, üniversitenin fakülte, yüksekokul, enstitü ve çeşitli birimlerinde faaliyet gösteren dergilerin editörleriyle bir araya...

Spor

Anadolu Üniversitesi, yarın saat 14.00’de oynayacağı kritik Batman Petrol mücadelesinden puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Spor

Anadolu Üniversitesi futbol takımı, Pazar günü deplasmanda oynayacağı kritik Batman Petrolspor maçına odaklanıyor.

Spor

Anadolu Üniversitesi sporcuları Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonası’ndan madalya ile döndü.

Spor

Geride kalan haftada sahasında Turgutluspor’a kaybeden temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, gözünü Pazar günü deplasmanda oynayacağı lider Batman Petrolspor maçına dikti

Spor

Anadolu Üniversitesi futbol takımı, bu hafta sahasında Manisa ekibi Turgutluspor’a kaybetmesine rağmen play-off sıralamasında yerini korudu.

Spor

TFF 3. Lig 2. Grupta play-off mücadelesi veren temsilcimiz Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, sahasında grubun dişli ekibi Turgutluspor’u 2-0 kaybetti