Altın Haberleri

altın haberleri ve güncel altın gelişmeleri, altın ile ilgili tüm video, altın fotoğrafları ve altın haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Ekonomi

Ortadoğu'da yaşanan yeni bir saldırı haberiyle dünya uyandı. Gece boyunca İsrail'in İran'a yönelik füze saldırısına dair haberler piyasalarda tansiyonu yükseltti.

Ekonomi

Ortadoğu'daki gerginlik altın fiyatlarını zirveye taşıdı. ABD'li finans devi Goldman Sachs da altın tahminini yukarı yönlü revize etti.

Ekonomi

Yatırımcılar altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün gram altın ve çeyrek altının güncel fiyatları merak konusu.

Asayiş

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde girdiği evden 100 bin liralık altın çalan şahıs güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Yurttan

Kars’ta jandarma ekipleri yurda kaçak yolla sokulan altını satmak isteyen bir şahsa yönelik operasyon yaptı ve 2 kilogram altını ele...

Ekonomi

Zarif ve ince tasarımlı ajda model bilezikler, geniş ve gösterişli bileziklerin yerini almaya başladı.

Yurttan

Samsun’da kapısını aparatla açarak girdiği evden 50 bin lira değerinde altın çalan 5 çocuk annesi kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ekonomi

Altını bulunanlar veya altın almak isteyenler internette güncel altın fiyatları hakkında araştırma yapıyor.

Ekonomi

Altın, hem bir tasarruf aracı olarak hem de hediyelik mal olarak kullanıldığı için sürekli hareket halinde olan bir piyasadır.

Ekonomi

Bugün, yatırımcılar ve altın almak isteyenler için altın fiyatları oldukça önemli bir konu.

Yurttan

Edirne'nin Yunanistan'a açılan İpsala sınır kapısından çıkarak Almanya'ya giden tırda, Plovdiv'in gümrük memurları tarafından mobilyaların arkasına gizlenmiş ürünleri ele geçirdi.

Çevre

Tepebaşı ve Mihalgazi İlçeleri, Alpagut, Atalan ve Tekeciler Mahalleleri Mevkiinde Eti Bakır A.Ş. tarafından yapılması planlanan altın madeni ile ilgili...

Genel

Altın, tarih boyunca insanlar için değerli olmuş ve değerli bir metal olarak kabul edilmiştir. İşte altının değerli olmasının bazı nedenleri: