Akaryakıt Haberleri

akaryakıt haberleri ve güncel akaryakıt gelişmeleri, akaryakıt ile ilgili tüm video, akaryakıt fotoğrafları ve akaryakıt haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Ekonomi

Brent petrol ve döviz fiyatlarındaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarında sürekli değişikliklere neden oluyor.

Asayiş

Eskişehir’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip, yol kenarındaki akaryakıt istasyonuna daldı.

Ekonomi

Akaryakıt fiyatlarındaki değişikliklerin birçok nedeni var. Bunlardan ilki, küresel petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar. Ayrıca, döviz kuru da akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor.

Ekonomi

Uluslararası piyasalarda Brent petrolün varil fiyatı 84,52 dolardan işlem görüyor.

Asayiş

Amasya’nın Merzifon ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun önünde park halindeki tırda yangın çıktı. Güçlükle söndürülen alevler çevredekilere korku dolu anlar yaşattı.

Asayiş

Batman’da kontrol edilen bir su tankerinde 21 ton 456 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) ile akaryakıt istasyonlarındaki vergi kaybını önlemeyi hedefleyen yeni bir uygulama başlattı.

Ekonomi

Bu gece benzine ve motorine gelmesi beklenen zamlar, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) müdahalesiyle hafta başına ertelendi.

Asayiş

Eskişehir’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerinin devletin vergi kaybının önlenmesi ve haksız kazancın önüne geçilmesi adına yaptığı çalışmalarda...

Ekonomi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) kararıyla, akaryakıt istasyonlarında aynı tür akaryakıt için farklı fiyat uygulaması sona erdi.

Ekonomi

Yakıt satışı alanında yeni bir düzenleme hayata geçiriliyor. Artık benzin ve motorin gibi tüm akaryakıt türleri için aynı fiyat uygulanacak....

Ekonomi

Petrol fiyatları, İsrail-Hamas ateşkes beklentisi ve ABD'de stok artışı nedeniyle son bir haftada sert düşüş yaşadı.

Ekonomi

Türkiye'de akaryakıt alımında yeni bir döneme geçiliyor. Artık yakıt alımı için yeni bir sistem devreye alınıyor.

Ekonomi

Akaryakıt sektöründe önemli bir gelişme yaşandı. Vergi kayıplarının önlenmesi amacıyla bir sistem geliştirildi.

Ekonomi

Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren ve vergi kayıplarını önlemeyi hedefleyen yeni bir sistem için geri sayım başladı.

Ekonomi

Bayram tatilinin başlamasıyla birlikte akaryakıt fiyatlarına gizli bir zam yapıldı. Tatilcilerin yola çıkmasıyla birlikte, benzin ve motorin fiyatlarında artış yaşandı.