Bölgesel Amatör Lig’de ilk yarının bitimine  4 maç kaldı. 6. Grupta namağlup zirvede yer alan Eskişehirspor, bu hafta içi  Polatlı deplasmanı ardından iç sahada Geredespor’u  ağırlayacak.  Ardından Çimli Belediyespor  deplasmanı ve  evimizde oynayacağımız Ankara TKİ maçıyla ilk devreyi tamamlayacağız.  Özelikle Siyah Kırmızılı ekibimiz, Polatlı Belediyespor ve Çilimli Belediyespor maçlarını kazandığı takdirde şampiyonluk yolunda önünü açarken rakiplerinde büyük darbe vurmuş olacak. Bu doğrultuda bütün planlarını Teknik Direktör İbrahim ve öğrencileri galibiyet üzerine yapıyor.

Eskişehirspor'da başkanlık için o isim geçiyor! Eskişehirspor'da başkanlık için o isim geçiyor!

İlk hedef Polatlı 

Eskişehirspor, hafta içinde zirvenin yakın takipçilerinden Polatlı Belediyespor’un konuğu olacak. 20 Aralık Çarşamba günü saat 14.00’de oynanacak bu kritik maçtan Kırmızı Şimşekler zaferle ayrıldığı takdirde önemli bir virajı daha kayıpsız geçerken, evinde oynayacağı Gederespor maçında daha coşkulu çıkacak.

İzne çıktılar 

Polatlı deplasmanına üç puan parolasıyla hazırlanan Kırmızı Şimşekler, dün sabah yaptığı antrenmanın ardından izne çıktı. Bugünü de izinli geçirecek olan  Siyah  Kırmızılılar, yarından itibaren yeniden bir araya gelerek Polatlı mesaisine kaldığı yerden devam edecek. 

FOTO: ANTRENMA

Editör: Sakarya Gazetesi