AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde Eskişehirspor Müzesi için talepte bulunduklarını belirtti. Talebi, Bakan Osman Aşkın Bak’a ilettiklerini ifade eden Albayrak, eski stadyum alanının hatıralarla dolu özel bir mekân olduğunu vurguladı.

Gürhan Albayrak-5

SANTRA ÇİZGİSİ

Millet Bahçesi’nin bulunduğu alanda modern ve dijital bir müze kurulmasının Eskişehirspor’un tarihini yaşatacağını belirten Albayrak, santra çizgisinin sembolik olarak meydana taşınmasının da önemli bir değer olacağını söyledi.

32 oyuncu forma giydi
32 oyuncu forma giydi
İçeriği Görüntüle

‘HEDEF ŞAMPİYONLUK’

Eskişehirspor’un ligde iyi bir süreçten geçtiğini kaydeden Albayrak, sezon sonunda şampiyonluk beklediklerini dile getirdi. Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun katkılarına da değinen Albayrak, takıma kazandırılan Christopher Jakob Aydemir’in performansına dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi