2-0’lık Ayvalıkgücü galibiyetini değerlendiren Hakan Şapçı, dokuz haftadır kazanan formda bir takıma karşı önemli bir zafer elde ettiklerini belirtti. Özellikle ilk yarıdaki oyun, tempo ve üretkenlikten memnun olduğunu dile getiren genç teknik adam, sezonun ikinci yarısındaki en iyi performanslardan birini sergilediklerini ifade etti. İkinci yarıda skor avantajıyla daha kontrollü bir oyun tercih ettiklerini kaydeden Şapçı, savunma disiplininden ödün vermediklerini vurguladı.

‘HER MAÇ FİNAL’

Şapçı, matematiksel olarak şansları sürdüğü sürece şampiyonluk yarışını bırakmayacaklarını söyledi. Play-off ihtimaline de değinen deneyimli çalıştırıcı, “Eğer play-off oynarsak bu takımın rakipsiz olduğunu düşünüyorum” dedi.Önlerindeki Denizli İdman Yurdu maçının zorlu geçeceğini belirten Şapçı, ilk maçta puan kaybettikleri rakiplerinden rövanş aldıklarını ve Denizli deplasmanından da galibiyetle dönmek istediklerini ifade etti.

Başkan Entok'tan hakem eleştirisi
Başkan Entok'tan hakem eleştirisi
İçeriği Görüntüle

HAKEM TEPKİSİ

Hakem kararlarına da değinen Şapçı, bazı tercihlerin takımlarını zor durumda bıraktığını söyledi. Ligin kaderini etkileyebilecek hataların yaşanmaması gerektiğini belirten başarılı teknik adam, hakemlerin daha dikkatli olmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Muhabir: Burak Akın