Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan, "Üretim ve Beceri Odaklı Kadın Sosyal Gelişim Atölyesi (KASGA) Projesi”, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK)-Ortak Yarınlar Ödül Programında, "Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Kadınlar İçin Fayda Yaratanlar" kategorisinde ödüle layık görüldü. Başkan Küpeli yaptığı açıklamada dezavantajlı gruplarda yer alan kadınların üretime kazandırıldığı projenin ödülle taçlandırılmasının doğru iş yapmanın en iyi örneği olduğunu söyledi.

Ödülü Küpeli aldı 

Jüri ve ardından halk oylaması ile belirlenen projelere ödülleri Ankara'da törenle verilirken, ödül törenine ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol ve çok sayıda davetli katıldı. Gerçekleşen ödül töreninde Eskişehir OSB'nin ödülünü Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli aldı.

KASGA projesi  

Eskişehir OSB'nin aldığı ödüle ilişkin değerlendirmelerde bulunan Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, meslek sahibi olmak isteyen ve dezavantajlı gruplarda yer alan kadınların üretime kazandırıldığı KASGA projesinin TİSK tarafından düzenlenen Ortak Yarınlar Ödül Programında, "Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Kadınlar İçin Fayda Yaratanlar" kategorisinde ödüle layık görülmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını aktardı.

Çilek köyünde hasat başladı Çilek köyünde hasat başladı

Editör: Sakarya Gazetesi