Kaza sabah saatlerinde, Eskişehir Çevreyolunda meydana geldi. Görgü şahitlerinin iddiasına göre,  Ankara istikametinde ilerleyen 34 FCG 771 plakalı otomobilin sürücüsü seyir esnasında, direksiyon hâkimiyetini kaybederek yoldan çıktı.

A W204598 05-1

Otomobilin çarptığı bisikletli yaralandı Otomobilin çarptığı bisikletli yaralandı

Banketi aşarak yol kenarında bulunan parkta ilerlemeye devam eden sürücüyü fark eden ve motosikleti ile işe giden özel güvenlik görevlisi Salim Kılıç, sürücüye yardım etmek için motosikletinden inerek, çimler içinde ilerleyen araca koştu.

Bilinci yerinde değildi 

Aracın durması sonucu  sürücünün bincinin yerinde olmadığını fark eden Kılıç, aracın kapısını açarak duruma müdahale etti. Sürücünün emniyet kemerini sökerek arabadan aşağıya indiren Kılıç, sürücüyü yana yatırarak kusmasını sağladı. Yere yatıran ve sürücünün başının altına yastık koyan Salim Kılıç, polis ve sağlık ekiplerine durumu ihbar etti. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerini kriz geçiren sürücüyü hastaneye kaldırırken Salim Kılıç ve diğer görgü şahitleri kapısı açık kalan aracın başında adeta nöbet tutmaya başladı. Salim Kılıç, sağlık durumu iyi olan sürücünün aracı ve içindeki eşyalar çalınmaması için otomobilin başından dakikalarca ayrılmadı.

Editör: Sakarya Gazetesi