Türkiye’nin nüfusu belli oldu!
Türkiye’nin nüfusu belli oldu!
İçeriği Görüntüle

Sıva Dökülüyor, Beton Bloklarda Ayrılmalar Var

Söğüt Ağacı Sokak üzerinde yer alan alt geçitte, duvarlardaki sıvaların parça parça döküldüğü, tavan kısmından sızan suların ise beton bloklarda ayrılmalara ve deformasyona yol açtığı gözlemlendi. Özellikle yağışlı havalarda artan sızıntıların, yapının taşıyıcı unsurlarını olumsuz etkilediği belirtiliyor.

A W637625 01Muhtardan Sert Tepki ve Acil Onarım Çağrısı

Duruma tepki gösteren Adem Karaman, alt geçidin mevcut halinin ciddi bir güvenlik tehdidi oluşturduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Yağışlı havalarda alt geçidin her yerinden su sızıyor. Sızıntılar nedeniyle yapı yavaş yavaş çökmeye ve birbirinden ayrılmaya başladı. Buraya artık alt geçit demeye şahit lazım. Kim bu şekilde teslim aldıysa bir an önce çaresine baksın. Halkımızın başına bir iş gelmeden buranın acilen onarılmasını önemle rica ediyorum.”

A W637625 06

Vatandaşlar Endişeli

Bölgede yaşayan vatandaşlar da hem yaya geçişlerinde hem de araç trafiğinde can güvenliği konusunda endişe duyduklarını belirterek, alt geçidin ivedilikle bakım ve güçlendirme çalışmalarına alınmasını istiyor.

Kaynak: İHA