Foton yönetiminden valilik ziyareti
Eskişehir’de faaliyetlerini sürdüren Foton Derneği yönetimi, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ile makamında bir araya geldi. Ziyarette, derneğin Eskişehir Şube Başkanı Fatih Günaydın, Başkan Yardımcısı Melis Ataklı, Genel Sekreter Özlem Sazak ve Sayman Banu Özkır hazır bulundu.
Çalışmalar ve hedefler anlatıldı
Foton Derneği yöneticileri, ziyarette bugüne kadar yürüttükleri çalışmaları ve önümüzdeki dönem projelerini Vali Aksoy’a aktardı. Fotoğraf sanatının Eskişehir’de daha geniş kitlelere ulaşması için yapılacak etkinlikler hakkında da bilgi verildi.
Vali Aksoy’dan fotoğraf sanatına destek
Vali Hüseyin Aksoy, fotoğraf sanatına ilgisini dile getirerek, farklı illerde de benzer projelere destek verdiğini hatırlattı. Aksoy, “Foton’u ve Başkan Coşkun Aral’ı takdirle izliyorum” diyerek derneğin çalışmalarını ilgiyle takip ettiğini ifade etti.