Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, kentin en yoğun noktalarından biri olan Hamamyolu Caddesi’nde vatandaşlarla buluştu. Yoğun ilgiyle karşılanan Ünlüce, esnaftan emekliye, gençten yaşlıya kadar birçok kişiyle sohbet ederek talepleri dinledi.
Vatandaşların taleplerini dinledi
Hamamyolu’nda yürüyüş gerçekleştiren Başkan Ayşe Ünlüce’ye, Başkan Danışmanı Ayhan Kavas, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Ünal, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Recai Erdir ve ESKİ Genel Müdür Yardımcısı Soner Bostancı eşlik etti. Ünlüce, vatandaşlara belediye hizmetlerinden memnuniyetlerini sorarak görüş ve önerileri dikkatle dinledi.
Samimi diyaloglar yaşandı
Ziyaret sırasında duygusal anlar da yaşandı. Bir vatandaşın “Ömrüm yettiği kadar sana duacıyım” sözlerine sarılarak karşılık veren Ünlüce, samimi tavırlarıyla dikkat çekti. Sokak sanatçılarıyla da sohbet eden Ünlüce, müzik üzerine keyifli diyaloglar gerçekleştirdi.
Sevgi gösterileriyle karşılandı
Tekerlekli sandalyedeki yaşlı bir vatandaşla yakından ilgilenen ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Ünlüce’ye, Eskişehirliler yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşların “Sizi çok seviyoruz” sözlerine Ünlüce, “Ben de sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız” diyerek karşılık verdi.





