Eskişehir’de planlı bakım çalışmaları kapsamında 1 Eylül Salı günü farklı saat aralıklarında elektrik kesintileri yaşanacak. Çalışmalar nedeniyle bazı mahallelerde sabah saatlerinden akşama kadar enerji verilemeyecek.

Saithalimpaşa ve Yıldızören’de kesinti

Saithalimpaşa Mahallesi’nde saat 09.00 ile 17.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Kesintiden 1. Sokak ve çevresindeki adreslerin yanı sıra Köy Merkezi de etkilenecek. Yıldızören de kesinti programında yer alan bölgeler arasında bulunuyor.

Kesinti 18.00’e kadar sürecek

Cumhuriyet, Karadere, Tandır ve Yarımca bölgelerinde ise planlı çalışma nedeniyle saat 09.30 ile 18.00 arasında enerji kesintisi yapılacak. Bu bölgelerde bulunan özel trafoların da kesintiden etkileneceği bildirildi.

Tandır Mahallesi’nde 290, 302, 305, 307, 309, 310, 311, 312, 314, 316, 318 ve 320. sokaklarda; Yarımca’da ise 275. Sokak’tan başlayarak çok sayıda sokakta elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaş'ta orman yangını
Kaş'ta orman yangını
İçeriği Görüntüle

Beton santralinde bakım yapılacak

Kesinti kapsamında 653 ada 295 parselde bulunan beton santralinin hat başı seksiyoner bakımının da gerçekleştirileceği belirtildi. Çalışmadan Köprübaşı bölgesindeki Bük Mevkii, Çeltik Mevkii ve Eskişehir Yolu çevresinin etkilenmesi bekleniyor. Planlı bakım çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgelere yeniden enerji verilmesi planlanıyor.

Muhabir: Burak Akın