Zafer Partisi Bilecik İl Başkanı Kemal Bige, terörle mücadele, Cumhuriyet değerleri ve bazı siyasi söylemler üzerinden eleştirilerde bulunduğu Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’nın tutumunu sorguladı.

Başkan Bige, Türkiye’de bazı siyasi figürlerin PKK ile bağlantılı söylemlerde bulunduğunu iddia ederek, bu kişilerin Cumhuriyet sayesinde milletvekili olduklarını ancak devlete ve millete karşı nankörlük ettiklerini savundu. Açıklamasında, “Cumhuriyetin ne hayrını gördüm ki” gibi sözlerin kullanıldığını, halkın "Kürt sorunu" söylemleriyle kandırıldığını ve bu durumun devlet bütünlüğünü hedef aldığını belirtti.

Özellikle bazı siyasetçilerin kullandığı “Eğer siz bizi kente kabul etmezseniz, bir başçavuş kapınıza gelir” gibi ifadelerin, toplumu tehdit ettiğini öne süren Zafer Partisi İl Başkanı Kemal Bige, PKK terör örgütünün liderine atıf yapan açıklamaları da anımsatarak, bu tür sözlerin binlerce şehit ailesinin acılarını derinleştirdiğini ifade etti.

Acı haber Irak'ın Kuzeyinden geldi... 1 askerimiz şehit oldu! Acı haber Irak'ın Kuzeyinden geldi... 1 askerimiz şehit oldu!

Kaynak: İGF