Mynet'in haberine göre son dönemde ilginç dansları ve çarpıcı pozlarıyla dikkat çeken Sezen, son paylaştığı fotoğraflarla bir kez daha sosyal medyayı salladı. Beyaz pencere detaylı bir elbise giyerek yatağa uzanan Sezen, paylaştığı karelerle takipçilerini büyüledi.

Yeşim Salkım'ın Bodrum isyanı Yeşim Salkım'ın Bodrum isyanı

Melis 1

Sezen, paylaşımlarına "Hayalimdeki saçla" notunu düşerek yeni imajını da sergiledi. Özellikle beline kadar uzattığı saçları takipçilerinden tam not alırken, birçok hayranı "harika görünüyorsun", "çok güzelsin", "saçlar olay" gibi yorumlarla beğenilerini dile getirdi.

Melis

Melis Sezen'in başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle birlikte sosyal medyadaki etkileyici paylaşımları, onu popülerliğini sürdüren bir isim haline getiriyor.

Melis Sezen kimdir?

Melis Sezen, 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası Arnavut ve Makedonya göçmeni, anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir. Eğitimine Koç Üniversitesi'nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nde devam etmiştir.

Melis Sezen

Oyunculuk kariyerine Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle adım atan Melis Sezen, daha sonra Siyah İnci dizisinde Tolgahan Sayışman, Hande Erçel ve Berk Hakman gibi önemli isimlerle birlikte rol almıştır. Siyah İnci dizisinde Ebru karakterine hayat vermiştir. Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde ise "Nazan" karakterine başarıyla hayat vermiştir.

Melis 3

Sezen'in oyunculuk kariyeri Leke ve Sevgili Geçmiş gibi dizilerle devam etmiş, ancak en büyük çıkışını Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı "Derin" karakteriyle yapmıştır. Ayrıca sinema dünyasında da yer alarak Bizim İçin Şampiyon, Dünya Hali, Mucize 2 Aşk gibi önemli yapımlarda rol almıştır.

Melis 2

Kaynak: Haber Merkezi