Simge karakteriyle hafızalara kazındı

2010-2012 yılları arasında yayınlanan “Yahşi Cazibe” dizisinde Simge karakterine hayat veren Hande Katipoğlu, dönemin sevilen isimlerinden biri olmuştu. Hakan Yılmaz’ın canlandırdığı Kemal’in sevgilisi Simge rolünde izleyici karşısına çıkan Katipoğlu, özellikle “Mağdurum da mağdurum” sözüyle hafızalarda yer etmişti.

Yahsi Cazibenin Simgesi Yillar Sonra Ekrana Dondu 20220550 9284 Amp

Yıllar sonra yeniden ekranda

Yahşi Cazibe’nin ardından Pis Yedili, Paşa Gönlüm, Kalbim Ege’de Kaldı, N’olur Ayrılalım, Jet Sosyete ve Tutunamayanlar gibi birçok yapımda rol alan Katipoğlu, bir süredir ekranlardan uzaktı.

S 2D12962501805F47E53Dd63F5D541F49D2Cd3417

Oyuncu, “Evlilik Güzeldir” dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıktı.

Yeni hali dikkat çekti

Seksenler’in ‘Ergun Plak’ı Serhat Kılıç evinde ölü bulundu
Seksenler’in ‘Ergun Plak’ı Serhat Kılıç evinde ölü bulundu
İçeriği Görüntüle

Yahsi Cazibenin Simgesi Yillar 20220550 1626 1 M

Yahşi Cazibe’de sarı saçlarıyla tanınan Hande Katipoğlu, yeni dizisinde kısa kahverengi saçları ve daha sade görünümüyle dikkat çekti. Sosyal medyada oyuncunun değişimine ilişkin “Tanıyamadım”, “Çok değişmiş” ve “Resmen başka biri olmuş” şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haber Merkezi