Altay, Eyüpspor'u ağırladığı maçta istediği sonuca ulaşamadı. Maçın 5. dakikasında Adrien Regattin'in attığı golle 0-1 geriye düşen Altay, 13. dakikada Deniz'in kafa vuruşuyla beraberliği sağladı (1-1). Ancak Eyüpspor, 15. dakikada Ampem'in attığı golle tekrar öne geçti (1-2).

  1. dakikada Altay kalecisi Eren ile Ceyhun'un çarpışması sonucu oluşan bir pozisyonda Ampem, aşırtma bir vuruşla skoru 1-3 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda da Eyüpspor etkili oyununu sürdürdü. 51. dakikada Regattin'in aşırtma vuruşuyla farkı 3'e çıkaran konuk ekip, 70. dakikada Ahmed Kutucu'nun şutuyla 1-5 öne geçti. 81. dakikada Ampem'in bir gol daha kaydetmesiyle skor 1-6'ya geldi. Son dakikalarda Mustafa Pektemek'in golüyle Eyüpspor, maçı 1-7'lik skorla tamamladı.

Maçın hakemleri Ömer Faruk Turtay, Seyfettin Ünal ve Yusuf Susuz olarak belirlendi. Altay'ın kadrosu şu şekildeydi: Eren Karataş, Efe Sarıkaya, Ceyhun Gülselam, Eren Erdoğan, Efe Sarıkaya, Zeki Yıldırım, Tolga Ünlü, Salih Sarıkaya, Onu Efe, Arda Gezer, Deniz Kadah, Marco Paixao. Teknik direktörleri Bahloul Djilali'ydi.

Eyüpspor'un kadrosu ise şu isimlerden oluşuyordu: Berke Özer, Luccas Claro, Robin Yalçın, Caner Erkin, Metehan Baltacı, Adrien Regattin, Fredy, Taşkın İlter, Prince Obeng Ampem, Ahmed Kutucu, Gianni Bruno. Takımın teknik direktörü ise Arda Turan'dı.

Goller: Adrien Regattin (dk. 5 ve 51), Prince Obeng Ampem (dk. 15, 25 ve 81), Ahmed Kutucu (dk. 70), Mustafa Pektemek (dk. 88) (Eyüpspor), Deniz Kadah (dk. 13) (Altay)

Anadolu Üniversitesi sessizliğe büründü! Anadolu Üniversitesi sessizliğe büründü!

Sarı kartlar: Caner Erkin (Eyüpspor), Tolga Ünlü, Zeki Yıldırım (Altay)

Editör: Sakarya Gazetesi