Eskişehirspor Teknik Direktörü Hakan Şapcı, ligde verilen zorunlu aranın ardından takımın hazırlık sürecini değerlendirdi. Yaklaşık dokuz gündür yoğun bir antrenman programı uyguladıklarını belirten Şapcı, zaman zaman çift, zaman zaman da tek idmanlarla tempoyu yüksek tuttuklarını söyledi. Şapcı, “Her gün ligle ilgili farklı duyumlar alıyoruz ama çok şükür önümüzdeki hafta yeniden maçlarımıza kavuşuyoruz. Biz de tüm senaryolara göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

‘DESTEK OLUYORUZ’

Hazırlık karşılaşmasında altyapıdan genç oyunculara da şans tanıdıklarını ifade eden Şapcı, yeni transferlerinin de süre aldığını belirtti. Şapcı,“Tüm oyuncularımızın performansından memnunuz. Onlar çalışıyor, biz de destek oluyoruz.” şeklinde konuştu.

‘HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK’

Takım içindeki motivasyonun yüksek olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, sezon sonunda hedeflerinin şampiyonluk olduğunun altını çizdi. Şapcı,“Şampiyon olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

‘GENÇ OYUNCULAR ÜZERİNDE ÇALIYORUZ’

Eskişehirspor'a yeni genç transfer... Kaan Kahraman kimdir?
Eskişehirspor'a yeni genç transfer... Kaan Kahraman kimdir?
İçeriği Görüntüle

Son olarak Söğütspor’dan genç oyuncu Kaan’ın transfer edildiğini hatırlatan Şapcı, bu transferin uzun vadeli bir yatırım olduğunu söyledi.BAL Ligi ve diğer alt liglerde kapsamlı bir tarama yaptıklarını belirten Şapcı,“Yönetimimizin fedakarlığı ile onu kadromuza kattık. 2006–2007–2008 doğumlu oyuncular üzerine de çalışıyoruz. Eskişehirspor’un geleceği için bu tarz oyuncuları kadroya dahil etmek zorundayız” dedi.

Muhabir: Hasan Kartal