Özay Kızıl adındaki 19 yaşındaki genç, geçimini sağlamak için taksi şoförlüğü yapıyordu. Ancak aynı durakta çalıştığı bilinen T.Y. ve M.A. tarafından şiddete maruz kaldı. Özay Kızıl, daha önce geçirdiği motosiklet kazası sebebiyle iki kez beyin ameliyatı geçirmişti.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, tartışmanın ardından Kızıl'ın darp edildiği açıkça görüldü. Bu görüntüler üzerine, Kızıl'ın annesi olan Özlem Ak, yaşananları öğrenerek Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulundu.

Anne Ak, gözyaşları içinde oğlunun zor durumda olduğunu ve sürekli şiddet tehdidi altında olduğunu belirtti. Özellikle oğlunun korktuğunu ve durumu kapatmasını istediğini dile getirdi. Özlem Ak, üzüntüyle, "Oğlum eve alın teriyle ekmek getiriyor sanıyorduk meğerse kan teriyle getiriyormuş" dedi.

TIR alev topuna döndü TIR alev topuna döndü

Olayın ardından taksi durağı başkanını arayan Anne Ak, yaşananların acilen çözülmesi gerektiğini ifade etti. Ancak başkanın, konuyu cezalandırma ile geçiştirmek istediğini ve kendisinin neden oğlunun sürekli darp edildiğini anlamak istediğini söyledi. Anne, oğlunu darp edenlerden birinin telefonunu alarak aradığını ve neden darp ettiklerini sorduğunu, ancak sadece tehdit aldığını ve durumun daha da karmaşık hale geldiğini belirtti.

Özlem Ak, çocuğunun yaşadığı bu zor durumdan dolayı büyük bir endişe duyduğunu ve ne yapacağını bilemediğini ifade etti. Olayın bir an önce çözülmesi ve adaletin sağlanması için çaba gösterdiğini vurguladı.

Kaynak: İHA