Odunpazarı Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 18.00’de başlayacak etkinlikte, sporun farklı dallarındaki başarılar ödüllendirilecek. Bu özel tören, sadece ödül dağıtımıyla sınırlı kalmayıp, merhum Altan Begiter’in anısını da yaşatacak.
Sporun 69 Özel İsmi Ödüllendirilecek
Bu yılki törende, 28 farklı kategoride toplam 69 ödül sahiplerini bulacak. Sporun her dalında fark yaratan isimler, başarılarının bir nişanesi olarak plaketle ödüllendirilecek. Bu etkinlik, Aydın Begiter’in Eskişehir sporuna olan tutkusunu ve sporun toplumsal bağlayıcılığını vurgulamak için bir kez daha anlam kazanıyor.
Anlamlı Bir Vefa
Aydın Begiter, yaptığı açıklamada, oğlunun anısını yaşatmanın yanı sıra Eskişehir’in spor kültürüne olan bağlılığını ifade etti. Sporun birleştirici gücünü ve gençlere ilham olma potansiyelini vurgulayan Begiter, bu etkinliğin Eskişehir sporuna katkı sağlamayı amaçladığını belirtti.