3 hafta önce Genel

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun genelinin parçalı yer yer çok bulutlu.

3 hafta önce Yaşam-Magazin

İş insanı Saadettin Saran ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Bade İşçil, katıldığı programda güzel olmanın zorluklarından bahsetti.

3 hafta önce Gündem

Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekiplerince polis-halk ilişkilerini geliştirmek ve suç oluşmadan önce Önleyici Polislik çerçevesinde bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

3 hafta önce Yurttan

Konya’nın Ereğli ilçesinde pastanenin bahçesinde masada otururken tabancayla vurulan 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

3 hafta önce Spor

23-25 Nisan tarihleri arasında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Eskişehir'de düzenlenen bilek güreşi turnuvasında kendi kategorisinde birinci olan 25 yaşındaki milli sporcu, Sakarya'nın Erenler ilçesinde Sakarya Nehri kenarında ağaca asılı halde bulundu. Hastaneye kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

3 hafta önce Spor

Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde ücretsiz olarak düzenlenen tekvando kursuna katılan çocuklar, spor yaparken kendilerini savunmayı da öğreniyor

3 hafta önce Spor

Milli oyuncu Arda Güler, ligde Real Madrid formasıyla ilk kez 11’de başladığı karşılaşmada hem golünü attı hem de takımına 3 puanı getirdi.

3 hafta önce Yurttan

Konya’da 10 katlı apartmanın 9’uncu katındaki bir dairede çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

3 hafta önce Ekonomi

Yiyecek ve içecek hizmeti sunan yerlerde KDV’ye ince ayar geldi. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın hazırladığı tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı.

3 hafta önce Yurttan