1 hafta önce Spor

Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde ücretsiz olarak düzenlenen tekvando kursuna katılan çocuklar, spor yaparken kendilerini savunmayı da öğreniyor

1 hafta önce Spor

Milli oyuncu Arda Güler, ligde Real Madrid formasıyla ilk kez 11’de başladığı karşılaşmada hem golünü attı hem de takımına 3 puanı getirdi.

1 hafta önce Yurttan

Konya’da 10 katlı apartmanın 9’uncu katındaki bir dairede çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

1 hafta önce Ekonomi

Yiyecek ve içecek hizmeti sunan yerlerde KDV’ye ince ayar geldi. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın hazırladığı tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı.

1 hafta önce Yurttan
1 hafta önce Gündem

Sivrihisar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu, Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

1 hafta önce Asayiş

Aralarında Eskişehir’in de bulunduğu 4 ilde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda, 3 milyon 45 adet içi doldurulmuş makaron ve piyasa değeri 6 milyon TL olan kaçak tütün ürünleri ele geçirildi.

1 hafta önce Spor

Trendyol Süper Lig'in 34. Hafta heyecanı bugün ve yarın oynanacak olan mücadeleler ile devam edecek.

1 hafta önce Kültür Sanat

Tarihi eserlerin ihyası ve restorasyonu konusunda önemli çalışmalar yürüten Çorum Belediyesi, tarihi kalenin restorasyon çalışmalarına devam ediyor. Çalışma kapsamında kalenin bedenlerinin restorasyonu, aydınlatma çalışması ve kale etrafının drenaj hattı yapılacak.

1 hafta önce Spor

Okul Sporları kapsamında Bursa’da yapılan puanlı Atletizm Grup eleme müsabakalarında Eskişehirli sporcu Elif Naz Köseoğlu bronz madalyanın sahibi oldu.