Oyunculuğu kadar tarzıyla da sık sık konuşulan Serenay Sarıkaya, Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen dünyaca ünlü bir markanın defilesine katılmak için Fransa’nın başkenti Paris’e gitti. Bir süredir ekranlardan uzak olan ve son olarak “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinde rol alan ünlü oyuncu, geceden kareleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
Defileye davet edildiği için teşekkür eden Sarıkaya, paylaşımında “Dolunay ve Eyfel Kulesi’nin arka planında bu inanılmaz gösteriyi izlemek efsaneydi. Bu geceyi asla unutmayacağım” ifadelerini kullandı.

Ünlü İsimlerle Aynı Kombin
Yves Saint Laurent defilesine katılan Sarıkaya, yüksek bel siyah deri etek ve tasarım beyaz gömlekten oluşan bir kombin tercih etti. Ünlü oyuncu, stilini siyah yüksek topuklu ayakkabılar, inci detaylı altın küpeler ve siyah gözlükle tamamladı.

Ancak gecede dikkat çeken bir detay vardı. Defileye katılan bazı ünlü isimlerin de benzer kombinler tercih ettiği görüldü. Sarıkaya; moda dünyasının önemli isimlerinden Anna Dello Russo, Emily in Paris dizisinin yıldızı Philippine Leroy-Beaulieu ve ünlü model Rosie Huntington-Whiteley ile adeta “pişti” oldu. Moda gecesindeki bu detay kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, Sarıkaya’nın tarzı yine çok konuşuldu.




