Eskişehirspor takımının gol yükünü onlar çekti! Eskişehirspor takımının gol yükünü onlar çekti!

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca, 1-1 berabere kaldıklarını Sincan mücadelesi sonrası açıklamada bulunarak, “Bizler Şampiyonluğa yemin ettik” dedi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Koca, “ Eskişehirspor’un imkansızlıklar içinde amatör ligde bulunduğu bir dönemde şehrimizin en büyük markasını ayakta tutmak için mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Bunu herkes bilsin. Sezon öncesi bir kaç dostum, abilerimiz ve değerli yönetim kurulu arkadaşlarımla şampiyonluk yolunda uzun bir yolculuğa çıktık. Bu yolda kazaların olabileceğini biliyor ve önlemlerimizi ona göre alacağımızın planlarını her zaman yaptık, gece gündüz çalıştık” dedi. 

Gayret içindeyiz

Şampiyonluk yaşama gayreti içinde olduklarını vurgulayan Koca, “Eskişehirspor tarihinde belki ilklere imza atmanın doğruluğunu yaşıyoruz. Yıllardır süre gelen sıkıntılardan uzak geçtiğimiz seneden bu yana borçsuz kulüp yönetmenin, kulübü borca sokmadan şampiyonluk mücadelesi vermenin gayretindeyiz. Fakat yazılanların kaosa sürüklemek için yapılan her şeyin farkındayız bunları konuşmanın şuan zamanı değil şampiyonluk gelince her şeyi tek tek söyler açıklarız” dedi. 

Birlik çağrısı

Birlik ve beraberlik mesajı veren Koca, “Futbolcularımızın, teknik ekibimizin şampiyonluk mücadelesinde her zaman yanındayım. Büyük fedakarlıklar yapan Türkiye’nin en büyük taraftar grubunun önünde Eskişehirspor kulübü Başkanı Erkan Koca olarak saygıyla eğiliyorum. Gün gelecek bende çok sevdiğim tribünde onların yanında yerimi Maviş Erkan olarak alacağım. Gün birlik günü… Gün sahip çıkma günü.. Gün Şampiyonluk için sağlam yürüme günü.. Haydi herkes kalksın ayağa,  bayrakları sandıktan çıkarsın iş yerine caddelere sokaklara assın.. Eskişehirspor tüm Eskişehirsporlularındır” ifadelerine yer verdi. 
 

Kaynak: Haber Merkezi