Hatipoğlu, “Bu sene işi baştan sıkı tutup bitireceğiz. Bu işi play-off’a bırakmayacağız” derken, taraftara da 20 bin kombine çağrısında bulundu.

‘YÖNETİM ÜZERİNE

DÜŞENİ YAPTI’

Yalnız bırakmadılar
Yalnız bırakmadılar
İçeriği Görüntüle

Afyon’da Eskişehirspor’un 2-1 kazandığı Muşspor hazırlık maçını takip eden Nebi Hatipoğlu, takımın yeni sezon çalışmalarını yakından izlediğini söyledi. Transferlerin yapıldığını ve yönetimin üzerine düşeni yerine getirdiğini belirten Hatipoğlu, sezon boyunca takıma desteğini sürdüreceğini ifade etti.

BİR TRANSFERİN

MASRAFINI KARŞILAYACAK

Kadronun güçlendirilmesi için bireysel destek vereceğini de açıklayan Hatipoğlu, daha önce görüşülen bir futbolcunun transfer masraflarını kendisinin karşılayacağını söyledi. Hatipoğlu, oyuncunun imza töreninin büyük ihtimalle Bolu kampında gerçekleştirileceğini belirtti.

‘PLAY-OFF’A

KALMADAN BİTİRECEĞİZ’

Şampiyonluk konusunda iddialı konuşan Hatipoğlu, “Bu işi play-off’a bırakmadan bitireceğiz. Sezon başından itibaren işi sıkı tutacağız ve süreci sonuna kadar yakından takip edeceğiz” dedi.Hatipoğlu, devre arasında ihtiyaç duyulması halinde transfer yapılabileceğinin de altını çizdi.

HEDEF 20 BİN KOMBİNE

Taraftara kombine çağrısı yapan Hatipoğlu, mevcut satışların beklentilerinin altında kaldığını belirterek, hedeflerinin 20 bin kombine olduğunu söyledi. Eskişehirspor’un şampiyonluk yolunda şehir olarak desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Hatipoğlu, “Taraftardan milletvekiline, belediye başkanından yöneticilere kadar herkes elini taşın altına koymalı. Bu takım birlik olursa şampiyon olur” ifadelerini kullandı. Hatipoğlu, kombine satışlarını artırmak amacıyla önümüzdeki günlerde yeni bir kampanya başlatacaklarını da açıkladı.

Kaynak: Haber Merkezi