Muharrem Ekici Gençlik Merkezi ve Otopark Hizmete Girdi

Saruhanlı Muharrem Ekici Gençlik Merkezi önünde gerçekleştirilen törende; CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yanı sıra CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP Manisa milletvekilleri ile Saruhanlı Belediyesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Ekrem Cıllı ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Muharrem Ekici Gençlik Merkeziyle birlikte 100 araçlık otoparkın da hizmete alınacağını söyledi.

AK Parti Çifteler İlçe Başkanı Yakup Önür'den kandil eleştirisi!
AK Parti Çifteler İlçe Başkanı Yakup Önür'den kandil eleştirisi!
İçeriği Görüntüle

Dutlulu: “İsimleri Manisa’nın Dört Bir Yanında Yaşatacağız”

Başkan Dutlulu konuşmasında, kentte kaybedilen isimlerin hatırasını yaşatacak yeni projelere işaret ederek; Manisa merkezde kültür-sanat işlevli bir merkezin planlandığını, ayrıca farklı ilçelerde gençlik merkezleriyle ilgili hazırlıkların sürdüğünü anlattı.
Törende ayrıca Muharrem Ekici’nin kızı Begüm Ekici, babasının adının gençlik merkezinde yaşatılmasının aileleri için “onur verici” olduğunu belirten duygusal bir konuşma yaptı.

Özel’den Birlik Mesajı ve Davet Çağrısı

Özgür Özel konuşmasında Saruhanlı ile kişisel bağını vurgularken, ülkede kutuplaşmanın sona ermesi gerektiğini ifade etti.
Törene katılan AK Partili Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’ya da teşekkür eden Özel, yerel yönetimlerde “kucaklaşma” ve ortak zeminde buluşma mesajı vererek, farklı partilerden belediye başkanlarının açılışlara davet edilmesi çağrısında bulundu.
Program, konuşmaların ardından Muharrem Ekici Gençlik Merkezi’nin kurdele kesimiyle açılmasıyla tamamlandı.

Kaynak: İHA