Melek Mızrak Subaşı Ünlüce'yi ziyaret etti Melek Mızrak Subaşı Ünlüce'yi ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Odunpazarı’nda düzenlenen mitingde Eskişehirlilerle buluştu. 

I M G 2403

Özel yaptığı konuşmasında, “Bugün, bozkırın ortasında bir cennet yaratan Yılmaz Büyükerşen’in, Türkiye’nin en tanınmış, en başarılı efsane yerel yöneticisi Yılmaz Büyükerşen’in ekibinde olan, son 5 yıldır birlikte çalıştıkları genel sekreterlik göreviyle bütün Eskişehir’i hem de hangi partiden olduğunu ayırmadan hizmet eden, belediyelerine ayrımsız hizmet götüren genel sekreterin, bir Cumhuriyet kadınının aday olduğu, Büyükerşen’in 31 martta gözü arkada kalmadan teslim etmek istediği, ve 11 Büyükşehirimizden sadece Aydın’da topuklu efemiz varken, bu seçimde 5 büyükşehirde gösterdiğimiz seçilecek adaylardan bir tanesi genç bir cumhuriyet kadını Ayşe Ünlüce’nin ve onun destekçisi Eskişehir’in yanında olmak istedik” diyerek Eskişehirlilerden destek istedi. 

Yılmaz Büyükerşen

25 bin konut
Eskişehirlilere seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Nebi Hatipoğlu’nun bir lansmanda oynamasıyla ilgili olarak da İnci Taneleri dizisi karakteri olan Dilber’le benzetme yaptı. Büyükerşen, büyükşehir adayına yakıştıramadığını söyledi. Ayrıca Hatipoğlu’nun 25 bin konut projesini de eleştiren Büyükerşen, “Yalandan kimse ölmemiş ama, yalan da söylüyor. 25 bin konutu hangi arsaya yaptıracaksın. Kıpırdayacak yer yok. Ancak boş arsalar ve o boş arsaların sahibi kim? Hangi arsalarına yaptıracaksın?” cümlelerini kullandı.

Ayşe Ünlüce-3

Mücadele sözü
CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce de Eskişehirlilere mücadele sözü verdi. Ünlüce şu ifadeleri kulandı: “Ben yıllarca 30 büyükşehir belediyesi arasında tek kadın genel sekreter olarak görev yaptım. Ve bundan bir Eskişehirli olarak gurur duydum. Kadın danışma ve dayanışma merkezini 2008 yılında, Eşitlik birimimizi 2014 yılında, Aile danışma birimimizi 2021 yılında açtık. Bugüne kadar 50 bin kadına hizmet verdi. Yeni dönemde Eskişehir’in ilk kadın belediye başkanı olarak kadınların eşitliği ve özgürlüğü için sizlerle beraber mücadele edeceğim.” Ayrıca mitinge katılan CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka ve CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz da, Eskişehirliler’den Ayşe Ünlüce’ye destek istedi.

Miting

Muhabir: Mücahit Toy