Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Reisi ve heyetinden bir an önce iyi haberler almayı umuyorum" Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Reisi ve heyetinden bir an önce iyi haberler almayı umuyorum"

Başkan Ünlüce’yi ziyaretinde konuşan Genel Başkan, “Yılmaz Hocamızın ardından genç bir Cumhuriyet kadınını görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Kadınların daha çok yönetim kademelerinde yer almasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Ekran Görüntüsü 9 5 2024 19368 Mail.yandex.com.tr
Gurur duyulan ekip
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a yaptığı ziyaretinde konuşan Özel, “Eskişehir CHP’nin gurur duyduğu bir ekibe sahip. Hem milletvekillerimizin, hem örgütümüzün hem de başkanlarımızın birbiriyle olan uyumu bize başarıyı getiriyor. Sayın Kazım Kurt’a Odunpazarı’nda çok önemli bir başarı yazdığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

T E P01366-1
Genel seçim
Genel Başkan Özel, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a yaptığı ziyaretinde ise başarılarının devamını dileyerek, “Tepebaşı Belediyesi CHP’nin örnek gösterdiği metropol belediyelerden bir tanesi. 1999’dan beri sosyal demokrat anlayışla yönetilen bir belediye. Tepebaşı ve Odunpazarı’nın, her ikisinin Büyükşehir ile uyumları, dayanışmaları genel seçimlerde büyük bir başarıyı bizlere getirecek” sözlerini kullandı. 

Kaynak: Haber Merkezi