Odunpazarı Belediye Meclisi’nde görev değişimi yaşandı. Meclis Üyesi Çağrı Özeçoğlu’nun istifasının ardından yeni meclis üyesi Kasım Aktaş oldu.
Eskişehir Dost Dernekleri Federasyonu, Türk Hava Kurumu Eskişehir Şube Yönetim Kurulu ve farklı sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler üstlenen Aktaş, yeni göreviyle birlikte yerel yönetim çalışmalarına katkı sunacak.
“Eskişehir’e hizmet etmek esas”
Yeni görevinin ardından açıklama yapan Kasım Aktaş, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve meclis üyeleriyle birlikte Eskişehir’e hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
Aktaş, sivil toplum kuruluşlarında edindiği bilgi ve tecrübeyi belediye meclisi çalışmalarına yansıtacağını ifade ederek, “Bizim için esas olan Eskişehir’e hizmet etmek, hemşehrilerimizin beklentilerine karşılık vermek ve kentimize kalıcı eserler kazandırmaktır” dedi.





