Teknik Direktör Önder  Karaveli, bu hafta sonu oynayacakları kritik Karadeniz Ereğli maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Alaplı önüne alınan mağlubiyet sonrası rakiplere bağımlı olduklarını aktaran Teknik  Patron Karaveli, “Aldığımız mağlubiyetle şansımız ortadan kalktı. Şimdi sadece kendi skorlarımız bizim için yeterli değil. Başka takımların skorları ile de ilgilenmek durumundayız. Kalan haftalarda matematiksel olarak şansımız  devam ediyor. Eskişehirspor bu yüzden mücadeleden vazgeçmemelidir. Biz kendi adımıza vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Silmeye çalışıyoruz

Alaplı maçı sonrası   yaşanan travmanın izlerini silmeye çalıştıklarını belirten  Karaveli, “Bu takım, bir travma yaşadı.   Bizde o otobüsün içindeydik. O yaşanan olayın etkileri ne yazık ki geçen hafta oyuncularımızın üstünde ve bizde vardı. Ama elimizden geldiği kadar bunu silmeye çalışıyoruz. Güne ve hayata yeniden başlamaya çalışıyoruz” dedi.

Eskişehirspor başkan adaylığı için o isim geçiyor! Eskişehirspor başkan adaylığı için o isim geçiyor!

Kazanmak

 Pazar günü tek hedeflerinin maçı kazanmak olduğunu aktaran Karaveli, “Karadeniz Ereğlispor maçı yeni bir  başlangıç düdüğüdür. Bu haftanın geçen haftadan daha iyi geçeceğini, en azından psikolojik açıdan daha iyi geçeceğini düşünüyorum. Pazar günü oynayacağımız maçta tek bir hedefimiz var. Maçı kazanmak” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi