Kadınların Görüş ve Talepleri Dinlendi

Aktif Yaşam Parkı’nda gerçekleşen buluşmada Başkan Ayşe Ünlüce, Mahmudiye ilçesi Yeni Mahalle’den gelen kadınlarla sohbet ederek öneri ve taleplerini dinledi. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı programda, kadınların sosyal hayata katılımını artırmaya yönelik beklentiler ele alındı.

Başkan Ünlüce “Kadinlarin Yüzü Gülerse Bi̇zi̇m De Güler” (10)Kentin Tematik Alanları Gezildi

Buluşmanın ardından Mahmudiye’den gelen kadınlar, Eskişehir’i yakından tanıma fırsatı buldu. Katılımcılar; Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Masal Şatosu, Bilim Deney Merkezi ve Hayvanat Bahçesi başta olmak üzere kentin önemli tematik alanlarını ziyaret etti.

TAMP toplantısı yapıldı!
TAMP toplantısı yapıldı!
İçeriği Görüntüle

Geziye katılan kadınlar, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirirken, kız çocukları da ilk kez gördükleri alanları gezmenin mutluluğunu yaşadı.

Başkan Ünlüce “Kadinlarin Yüzü Gülerse Bi̇zi̇m De Güler” (13)“Kadınların Yüzü Güldükçe Şehrimiz de Güler”

Buluşmada konuşan Başkan Ayşe Ünlüce, kırsalda yaşayan vatandaşların kent merkezini ve belediye çalışmalarını yerinde görmesinin önemine dikkat çekerek, “Son Mahmudiye ziyaretimde sizlerle bir hayal kurmuştuk. Sizlerle Eskişehir’de bir araya gelmek bizim için çok kıymetli. Bizlerden talepkâr olun, muhtarlarınıza iletin. İç içe, beraber olalım. Kadınların yüzlerinin güldüğü bir şehir istiyoruz. Sizin yüzünüz gülerse bizlerin de güler” ifadelerini kullandı.

Başkan Ünlüce “Kadinlarin Yüzü Gülerse Bi̇zi̇m De Güler” (2)Mahalle Halkından Teşekkür

Yeni Mahalle Muhtarı Arif Mavili, gezi ve buluşma programı için mahalle halkı adına Başkan Ünlüce’ye teşekkür etti. Katılımcılar, bu tür etkinliklerin devam etmesini temenni etti.

Kaynak: Haber Merkezi