KENTPARK GÜN BOYU RENKLENDİ

Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenen ve ETİ ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Uluslararası Eskişehir Porsuk Festivali, kentin farklı noktalarındaki etkinliklerle devam ediyor. Festivalin 4’üncü gününün en hareketli adreslerinden biri Kentpark oldu.

Festi̇val (23)

Gündüz saatlerinde düzenlenen atölyeler özellikle çocuklardan yoğun ilgi gördü. Üretim ve eğlencenin bir araya geldiği etkinliklerde renkli görüntüler oluşurken, Uluslararası Kardeş Şehirler Fotoğraf Sergisi de ziyaretçilerle buluştu.

Festi̇val (14)

KONSERLERLE COŞKU ARTTI

Akşam saatlerinde festival atmosferi konserlerle devam etti. İlk olarak Role sahne alırken, ardından Türkiye’nin sevilen müzik gruplarından Pinhani Eskişehirlilerle buluştu. Pinhani’nin sahneye çıkmasıyla Kentpark’taki coşku zirveye ulaştı. Alanı dolduran müzikseverler grubun sevilen şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Pinhani konseri, festivalin 4’üncü gününün finali oldu.

Gemi faciasında hayatını kaybeden Elmas Demir son yolculuğuna uğurlandı
Gemi faciasında hayatını kaybeden Elmas Demir son yolculuğuna uğurlandı
İçeriği Görüntüle

Festi̇val (25)

“FESTİVALLERİMİZ DAİM OLSUN”

Festi̇val (24)-1

Ünlüce, Pinhani’yi Eskişehir’de ağırlamaktan büyük gurur duyduklarını belirterek, “Porsuk akıyor, dünya Eskişehir’de buluşuyor. Porsuk aksın, Eskişehir hayat bulsun, festivallerimiz daim olsun” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi